Veel voetbaltoppers op Sport1


Betaalkanaal Sport1 staat zondag 7 oktober in het teken van veel klassiekers in de sport. Hoofdgerecht is zonder twijfel de voetbalontmoeting tussen FC Barcelona en Real Madrid.

Het is de eerste keer dat deze twee Spaanse voetbalclubs dit seizoen in competitieverband tegenover elkaar staan. Meestal zijn er in één voetbalseizoen minimaal vier wedstrijden waarin beide clubs elkaar treffen: twee maal voor de competitie en twee maal om de strijd van de Spaanse beker. Het voetbalspektakel tussen beiden is vanaf 20.00 op Sport1 Select en in HD via Sport1 Select HD te bekijken. Het eerste treffen dit jaar voor de Spaanse Supercup werd door Real Madrid gewonnen.

Meer voetbalclashes
Sport 1 toont op deze zondag nog meer voetbalklassiekers. Op Sport1 Voetbal en Sport1 Voetbal HD is vanaf 20.45 uur de Milanese stadsderby AC Milan – Inter te bekijken. De Franse kraker Marseille p Paris Saint-Germain zendt Sport1 om 21.00 uur uit. Eerder op de dag is de Engelse topper Newcastle United – Manchester United vanaf 17.00 uur op Sport1 te volgen.


Geschreven door: Jarco Kriek