Radio 538 start zoektocht naar onbekende man

Nederlands populairste ochtend deejay, Edwin Evers, geeft maandag in zijn radioprogramma voor het zesde jaar op rij de aftrap van het spelletje: de 53J8. Wie voor 19 oktober 18.00 uur de onbekende man Mr. X vindt, kan een geldbedrag winnen van 50.000,- EUR. Maar weet de onbekende man uit handen te blijven van de luisteraars, dan steekt Mr. X het geldbedrag in eigen zak.

Tijdens de jacht geeft Radio 538 elke keer 102,- euro tipgeld uit aan luisteraars die de aanwijzingen van X weten te ontcijferen.


Tijdens de jacht op Mr. X geeft 538 TV elke dag een hint door middel van een filmpje dat te zien is tijdens de Top 538 met DJ Barry Paf.


Elke dag geeft Radio 538 aanwijzingen over de verblijfplaats van de onbekende man Mr. X. De tips zijn te horen op Radio 538. Ook staan er diverse filmpjes op de speciale website 53J8.nl.


Deze vormen de eerste aanwijzigen voor de officiŽle 53J8, die maandag van start gaat. Het gevonden materiaal helpt de luisteraars de identiteit van Mr. X te onthullen. [Radio.NL]