Control X
18:35 - 19:55 op TV5
Drama (2007) uit BelgiŽ
IMDB-rating: 3.8 (5 stemmen)
Met Bruno Borsu, Simon Fraud e.aDe zestienjarige Seb, wiens roots onbekend is, kan niet tegen de verveling. Op een dag besluit hij samen met een vriend op zoek te gaan naar zijn biologische ouders. Hij komt erachter dat zijn vader Pierre Van Hove heet, ontmoet vervolgens verschillende mannen die deze naam dragen en probeert zich in de gunst te werken van een van hen. Alles loopt op rolletjes, totdat hij de verleidelijke Julie, de dochter van Pierre en misschien wel zijn zus, ontmoet...


Tamara Drewe
20:30 - 22:45 op RTL8
Komedie (2010) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 6.2 (9882 stemmen)
Met Gemma Arterton, Roger Allam, Bill Camp e.aMet haar eindeloos lange benen, gecorrigeerde neus, haar werk als journaliste, haar verlangen om beroemd te worden en haar talent om harten te breken, is de sexy Tamara Drewe een vrouw van haar tijd. Haar terugkeer naar het vredige plattelandsdorpje waar haar moeder woonde, zorgt voor een schok. Een succesvolle schrijver van misdaadromans, een gefrustreerde student, een rockster op zijn retour, een dorpsjongen, mannen en vrouwen, allemaal vallen ze voor de betoverende charmes van Tamara. Verborgen passies ontwaken en escapades van verliefdheid zorgen voor een opeenstapeling van absurde omstandigheden.


The Love Guru
20:30 - 22:10 op RTL7
Komedie (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 3.8 (31089 stemmen)
Met Mike Myers, Jessica Alba, Justin Timberlake e.aPitka is een Amerikaan die niet in zijn eigen land is opgegroeid.Hij is opgevoed door goeroes, en keert terug naar Amerika om door te breken in de zelfhulp. Zijn eerste uitdaging is om de relatieproblemen op te lossen van een beroemde hockeyspeler, wiens vrouw hem heeft verlaten voor een atleet.


Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay
22:15 - 00:15 op RTL7
Avontuur (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 6.6 (74519 stemmen)
Met John Cho, Kal Penn, Rob Corddry e.aOmdat de bloedmooie Maria uit hun leven verdwijnt door naar Amsterdam te vertrekken, besluiten de twee vrienden Harold Lee en Kumar Patel haar achterna te gaan. Maar onderweg naar Amsterdam probeert het tweetal een grote waterpijp mee te smokkelen. Het duurt niet lang voordat de passagiers in het vliegtuig de twee aanzien voor terroristen. Vanaf dat moment komen Harold en Kumar in de meest bizarre situaties terecht.


Wonder Boys
00:35 - 02:20 op BBC1
Drama (2000) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 7.5 (26564 stemmen)
Met Michael Douglas, Tobey Maguire, Frances McDormand e.aZeven jaar na zijn succesvolle roman is professor Grady Tripp er nog steeds niet in geslaagd een nieuw boek af te werken. Hij houdt zich intussen bezig met lesgeven en vrouwen versieren. Dit verandert wanneer hij de excentrieke student James ontmoet, die hem inspireert, maar ook zijn leven op zijn kop zet.