Dadnapped
13:00 - 14:22 op Veronica
Actie (2009) uit Amerika
IMDB-rating: 4.8 (1070 stemmen)
Met Emily Osment, David Henrie, Jason Earles e.aMelissa's vader is een auteur die boeken schrijft over tienerspion Tripp Zoome. Als zij en haar vader samen gaan kamperen, wil haar vader nog even langs een fandag. Daar wordt hij ontvoerd en is het aan Melissa om hem te vinden, en daarmee te bewijzen dat ze 'Zoome Enough' is.


Le cri du hibou
14:00 - 15:45 op TV5
Drama (1987) uit Italië
IMDB-rating: 6.5 (577 stemmen)
Met Christophe Malavoy, Mathilda May, Jacques Penot e.aNadat Robert is gescheiden van zijn vrouw vertrekt hij naar Vichy. Daar raakt hij in de ban van Julliette. Haar verloofde Patrick wordt jaloers en valt hem aan. Als Patrick ineens wordt vermist, wordt Robert van moord verdacht.


Pietje Bell II: De jacht op de tsarenkroon
15:30 - 17:10 op NED3
Familiefilm (2003) uit Nederland
IMDB-rating: 6.3 (137 stemmen)
Met Quinten Schram, Frensch de Groot, Jordy Mul e.aMartha, de zus van Pietje, gaat zich verloven met journalist Paul Velinga. Om dit te vieren wordt er een groot sneeuwballengevecht gehouden waarbij een ruitje bij drogist Geelman sneuvelt. Kort daarna wordt er ingebroken en krijgt Pietje de schuld. Hij wordt uit zijn bed gelicht en belandt in de gevangenis. Daar ontmoet Pietje de boeven die door de bende van de Zwarte Hand achter de tralies werden gezet.


The Wedding Planner
20:30 - 22:35 op RTL5
Komedie (2001) uit Duitsland
IMDB-rating: 4.8 (14919 stemmen)
Met Jennifer Lopez, Matthew McConaughey, Bridgette Wilson e.aMary Fiore is de meest gerespecteerde organisatrice van huwelijksplechtigheden in San Francisco. Ze wordt zodanig door haar beroepsbezigheden opgeslorpt dat er geen tijd meer overblijft voor een eigen leven: de huwelijksspecialiste is immers vrijgezel. Tot ze, na een ongeluk, in de ban raakt van Steve Edison, een aantrekkelijke kinderarts.


10.5: Apocalypse
20:30 - 00:10 op RTL7
Drama (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 4.1 (784 stemmen)
Met Kim Delaney, Dean Cain, David Cubitt e.aEén jaar na de zwaarste aardbeving uit de geschiedenis van de Verenigde Staten leidt seismoloog Samantha Hill een onderzoek naar de oorzaak en de mogelijke gevolgen van de natuurramp. Ze vreest immers dat de aardschok een ondergrondse kettingreactie heeft veroorzaakt. Dat ze niet ver naast de waarheid zit, wordt al snel duidelijk: het Hawaïaanse eiland Waikiki wordt door een vernietigende tsunami van de kaart geveegd.


Fatal Attraction
20:30 - 23:00 op RTL8
Drama (1987) uit Amerika
IMDB-rating: 6.8 (17147 stemmen)
Met Michael Douglas, Glenn Close, Anne Archer e.aDe getrouwde Dan Gallagher krijgt een verhouding met de aantrekkelijke Alex Forrest. Als Dan zich schuldig voelt tegenover zijn gezin, probeert hij de relatie met Alex te beëindigen, maar zij accepteert dit niet.


Forgetting Sarah Marshall
22:40 - 00:50 op RTL5
Komedie (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 7.3 (132064 stemmen)
Met Jason Segel, Kristen Bell, Mila Kunis e.aWorstelend musicus Peter Bretter heeft zes jaar lang zijn vriendin aanbeden, de televisiester Sarah Marshall. Hij is de man die haar tasje vasthoudt op paparazzi-foto’s en die per ongeluk niet wordt genoemd in toespraken na het in ontvangst nemen van een prijs. Maar zijn wereld staat op zijn kop als ze hem dumpt en Peter er alleen voor staat. Na een weinig geslaagde versiertoer en een zenuwinstorting ziet hij in dat door het ontbreken van Sarah zijn leven misschien wel naar de knoppen is. Om bij te komen boekt hij impulsief een reisje naar Hawaï, waar hij oog in oog komt te staan met zijn grootste nachtmerrie: zijn ex en haar tragisch hippe nieuwe Britse rock-vriendje Aldous logeren in hetzelfde hotel. Terwijl hij zichzelf kwelt met de realiteit van Sarah´s nieuwe leven, vindt hij troost in een flirt met Rachel , een mooie hotelemployee wier ontspannen manier van doen hem in de verleiding brengt om weer op aarde terug te keren. Hij vindt ook troost in honderden fruitige ****tails.


Sliding Doors
00:15 - 01:50 op BBC1
Drama (1998) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 6.8 (20219 stemmen)
Met Gwyneth Paltrow, John Hannah, John Lynch e.aHelen heeft het leuk voor elkaar: ze woont samen met haar vriend in het hartje van Londen en heeft een leuke baan als PR-medewerkster. Maar als Helen onverwachts wordt ontslagen en vroeger dan gewoonlijk naar huis terugkeert, neemt haar leven een onverwachte wending. Sterker nog, het neemt twee onverwachte wendingen.