Results 1 to 2 of 2

Thread: KORT: Galaxy S III Mini even groot als iPhone 5

 1. #1
  Administrator tokoroko's Avatar
  Join Date
  12-03-2009
  Location
  ucassupport.nl
  Posts
  53,621
  Uploads
  139

  Post KORT: Galaxy S III Mini even groot als iPhone 5

  In het kort: Samsung brengt een directe concurrent van de iPhone 5 naar het Europese vaste land, Ubuntu dat het vragen om donaties niet schuwt en Almunia wil schikken met Apple.

  Samsung bevestigt komst Galaxy S III Mini naar Europa

  Samsung heeft bekend gemaakt dat het zijn kleinere variant van de Galaxy S III nog deze week naar Europa brengt. De 4-inch Galaxy S III Mini wordt volgens topman JK Shin donderdag eerst in Duitsland gepresenteerd en moet van daaruit verder verspreid worden. Samsungs vlaggenschip de Galaxy S III is met zijn 4,8 inch een slag groter.

  Samsung vertelt tegenover Reuters dat het bedrijf meent dat er een sterke behoefte is voor 4-inch modellen in Europa. De Galaxy S III Mini wordt daarmee een directe concurrent van Apples iPhone 5, die dezelfde grootte heeft. Zeker gezien de stelling van Shin in de Koreaanse media dat het niet de bedoeling is de Mini een goedkoop instapmodel wordt.
  Ubuntu vraagt gebruikers om geld

  Canonical vraagt gebruikers die Linux-distro Ubuntu downloaden om een donatie. Vlak voor het downloaden van bijvoorbeeld Ubuntu Desktop 12.04 LTS duikt er een scherm op waar gebruikers heel gespecificeerd hun financiŽle bijdrage kunnen leveren. Doneren aan Ubuntu was al langer mogelijk, zij het via een verstopte knop op de website.

 2. #2
  Administrator tokoroko's Avatar
  Join Date
  12-03-2009
  Location
  ucassupport.nl
  Posts
  53,621
  Uploads
  139

  Re: KORT: Galaxy S III Mini even groot als iPhone 5

  Samsung Mobile heeft vandaag bevestigd dat het bedrijf nog deze week de Galaxy S III Mini zal onthullen. Geruchten over de Mini gingen al enige tijd rond.

  Morgen zal de Galaxy S III Mini zal morgen worden gepresenteerd tijdens een pers-evenement in Duitsland. Er zijn nu nog geen details over het toestel bekend. De geruchten gaan echter dat het een dualcore processor en een schermresolutie van 800 x 480 pixels zal hebben. De S III Mini zal aanzienlijk goedkoper worden dan de gewone S III. Voor details zullen we moeten wachten tot na de onthulling.

  Volgens JK Shin, hoofd van Samsung Mobile, is er met name in Europa veel vraag naar een 4-inch model. Ter vergelijking, de Galaxy S III heeft een scherm van 4,8-inch. Shin benadrukt dat het niet gaat om een instapmodel, maar om een volwaardige smartphone op ‘mini’-formaat.


Similar Threads

 1. KORT: Ook Vodafone geeft prijzen iPhone 5 vrij
  By tokoroko in forum Het Laatste Satelliet TV Nieuws
  Replies: 0
  Last Post: 27-09-2012, 14:15:02
 2. KORT: Prijzen iPhone 5 bij T-Mobile bekend
  By tokoroko in forum Het Laatste Satelliet TV Nieuws
  Replies: 0
  Last Post: 21-09-2012, 19:12:54
 3. KORT: T-Mobile biedt als eerste iPhone 5 aan
  By tokoroko in forum Het Laatste Satelliet TV Nieuws
  Replies: 0
  Last Post: 18-09-2012, 17:26:53
 4. Samsung Galaxy Ace 2 en Galaxy mini 2 aangekondigd
  By tokoroko in forum Het Laatste Satelliet TV Nieuws
  Replies: 0
  Last Post: 21-02-2012, 17:56:35

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •