Onbekende man Mr. X gevonden op 538

Jan Droogsma uit Koudum heeft woensdagavond de 53J8 op Mr. X gestopt. Jan ontmaskerde de onbekende man Mr. X al op de derde dag in Grou, door te zeggen ‘ik stop de 53J8’. Hij is de winnaar van 50.000,- eur netto. De onbekende man bleek na veel aanwijzingen Paul de Leeuw te zijn.

De onbekende man Mr. X gaf in het radioprogramma Ruuddewild.nl de aanwijzingen Paul de Leeuw en Leeuw. De man bleek in Leeuwarden, te zijn, heeft zijn sticker geplakt en is vervolgens vertrokken. Onderweg naar de volgende locatie werd de man toch gepakt. De 538 luisteraar zag de auto van Mr. X staan in Grou, tikte hem aan en riep direct ‘Ik stop de 53J8’! Mr. X deed nog een poging om te ontsnappen, maar tevergeefs.


Vorig jaar werd Mr. X na negen dagen door Alice Slotboom gepakt in Zeist. In 2010 beëindigde Michel Ligtenbarg na tien dagen de 53J8 in de Apenheul in Apeldoorn. In 2009 ontmaskerde Hugo Dijkhof na tien dagen Mr. X in Welsum en in 2008 werd Mr. X na vier dagen gepakt door Jacob Nicolai bij de ingang van het Muiderslot in Muiden. In 2007 duurde het negen dagen voordat Gerard Andela Mr. X onderschepte in de buurt van Hindeloopen. [Radio.NL]