Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 20

Thread: Ъпдейт на карта Триколор

  1. #1
    Senior Member njor's Avatar
    Join Date
    23-01-2011
    Posts
    364
    Uploads
    0

    Ъпдейт на карта Триколор

    Търся колега с голяма антена от Варна за ъпдейт на Карта на Триколор 36гр.Ъпа върви на тр.12226

  2. #2
    Senior Member kaizera82's Avatar
    Join Date
    29-07-2006
    Location
    In the darkness
    Posts
    195
    Uploads
    4

    Re: Ъпдейт на карта Триколор

    Колко голяма антена ти трябва?

  3. #3
    Senior Member njor's Avatar
    Join Date
    23-01-2011
    Posts
    364
    Uploads
    0

    Re: Ъпдейт на карта Триколор

    Ми мисля за Варна 1,50м. Трябва да изкара сигнал на тр.12226. Там вървят ъпдейтите.

  4. #4

    Re: Ъпдейт на карта Триколор

    Ъпдейти вървят и по другите транспондери. И с по малка антена излиза 12226.

  5. #5
    Senior Member njor's Avatar
    Join Date
    23-01-2011
    Posts
    364
    Uploads
    0

    Re: Ъпдейт на карта Триколор

    В София с 2.10 съм и тр.12226 не го ловя.На кой друг тр. вървят упдейти?

  6. #6

    Re: Ъпдейт на карта Триколор

    120303 ама при мен е по слаб от 12226.

  7. #7
    Senior Member njor's Avatar
    Join Date
    23-01-2011
    Posts
    364
    Uploads
    0

    Re: Ъпдейт на карта Триколор

    120303 ама при мен е по слаб от 12226.
    Къде е това?И можеш ли да пуснеш един ъпдеит.

  8. #8

    Re: Ъпдейт на карта Триколор

    Quote Originally Posted by njor View Post
    Търся колега с голяма антена от Варна за ъпдейт на Карта на Триколор 36гр.Ъпа върви на тр.12226
    Ъпдейт върви на всеки кодиран канал. Картата се ъпва единствено в моднатия оскам от Юрикс. В приемника в който е картата трябва да има закачена антена към 36е. Аз дистанционно дори и по вътрешната мрежа не успях да ъпна картата. Това за белка 3. Картата се ъпва за около 2-3 минути задължително с включено бапи.

  9. #9
    Senior Member njor's Avatar
    Join Date
    23-01-2011
    Posts
    364
    Uploads
    0

    Re: Ъпдейт на карта Триколор

    Да уточня:картата наистина се ъпва само от игрека,но
    1.ако е в него няма проблем.
    2.ако е в ДМ с игрек и към него е закачен клиент с игрек няма проблем.
    3.ако е в ДМ с истински оскам и към него е закачен клиент с игрек няма проблем.
    4.ако е в комп с истински оскам и към него е закачен клиент с игрек ,в момента го боря засега не тръгва.....

  10. #10
    Senior Member joropet's Avatar
    Join Date
    25-12-2009
    Posts
    369
    Uploads
    2

    Re: Ъпдейт на карта Триколор

    Quote Originally Posted by njor View Post
    Да уточня:картата наистина се ъпва само от игрека,но
    1.ако е в него няма проблем.
    2.ако е в ДМ с игрек и към него е закачен клиент с игрек няма проблем.
    3.ако е в ДМ с истински оскам и към него е закачен клиент с игрек няма проблем.
    4.ако е в комп с истински оскам и към него е закачен клиент с игрек ,в момента го боря засега не тръгва.....

    Ники, по кой протокол мъчиш 4ти вариант? Пробвай с камд.

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 16
    Last Post: 30-09-2012, 00:55:21
  2. Replies: 0
    Last Post: 20-07-2012, 14:18:53
  3. Replies: 6
    Last Post: 02-07-2012, 21:56:34
  4. Replies: 0
    Last Post: 24-11-2011, 17:30:47
  5. Replies: 0
    Last Post: 30-08-2011, 16:22:03

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •