Maandag 15 oktober

00:00 Atp World Tour 1000: Shanghai
01:30 Primera Division Hoogtepunten
02:30 Campeonato Brasileiro Hoogtepunten
03:00 Swansea - Reading
05:15 Roma - Atalanta
07:00 Portugal Masters
11:00 Atp World Tour 1000: Shanghai
12:30 MotoGp: Japan
13:30 Turkish Airlines Golf World Final
15:30 Samenvatting: Man United - Fulham
15:45 Samenvatting: Liverpool - Man City
16:00 Samenvatting: Werder Bremen - HSV
16:15 Samenvatting: Inter - Roma
16:30 Samenvatting: Sevilla - Real Madrid
16:45 Samenvatting: Frankfurt - HSV
17:00 Samenvatting: Luik - Gent
17:15 Samenvatting: Liverpool - Man United
17:30 Samenvatting: Inter - Fiorentina
17:45 Samenvatting: Real Madrid - Deportivo
18:00 Samenvatting: Barcelona - Real Madrid
18:15 Samenvatting: Milan - Inter
18:30 Atp World Tour 1000: Shanghai
20:00 MotoGp: Japan
21:00 Portugal Masters
23:00 Engelse Premier League Previewshow
23:30 Champions League Magazine