Onder de noemer ‘Magic of the Sixties’ serveert muziekkanaal 192TV haar kijkers de beste hits uit de roerige jaren 60 op het tv-scherm. Van The Beatles tot The Rolling Stones zijn te zien en te horen.

De sterren en de muziek uit de jaren 60 worden in het weekend van 20 en 21 oktober in het zonnetje gezet. Deze periode was belangrijk in de Nederlandse muziekhistorie. Voor het eerst kreeg de Nederlandse radioluisteraar met vrije radio te maken. Via zeezenders als Radio Veronica kreeg men dagelijks een verse portie hits door de luidsprekers van de transistorradio te horen.
192TV viert nieuwe licentiedeals
Door licentiedeals met alle omroepen in Europa en een overeenkomst met bekende muziekprogramma’s als Beatclub, Music Scene, Hullabaloo, Twien, Vjoew en Tienermagazine zullen de meest prachtige jaren zestig opnamen achter elkaar gezet worden in dit weekend dat terecht is omgedoopt tot "Magic of the Sixties” weekend. Ook kleine hits en eendagsvliegen komen voorbij, net als obscure opnamen van grootheden als Jimi Hendrix, The Who en The Beach Boys.

Bereik bijna twee miljoen huishoudens
192TV heeft in Nederland een bereik van bijna twee miljoen huishoudens. Het wordt via de tv-aanbieders Ziggo, UPC, Caiway, Glashart Media, Delta Kabel, Kabel Noord. CAI Harderwijk, Vodafone TV en Kabel TV Pijnacker overwegend in aanvullende zenderpakketten doorgegeven. Het is met meer tv-aanbieders – waaronder KPN – over doorgifte in gesprek. 192TV wordt door de tv-kijker gewaardeerd. De constant hoge kijkcijfers hebben ervoor gezorgd dat het muziekkanaal tot de best bekeken in muziekkanalen in Nederland behoort.