Radio 5 Nostalgia komt net als voorgaande jaren met een Evergreen Top 1000. Zanger Dennie Christian heeft de stembus voor de Top 1000 geopend. Via de website van de radiozender kunnen luisteraars tot en met vrijdag 26 oktober hun evergreens uit de jaren 60 en 70 kiezen. De Evergreen Top 1000 wordt van 5 tot en met 9 november uitgezonden.

In de uitgebreide keuzelijst staan evergreens van wereldberoemde artiesten, afgewisseld met onvergetelijke hits van zangers, zangeressen en bands van eigen bodem.


The Beatles, ABBA, Elvis Presley, Cliff Richard en Neil Diamond gooien traditiegetrouw hoge ogen, net als Boudewijn de Groot, Willeke Alberti, Rob de Nijs en Anneke Grönloh. Vrijdag 26 oktober sluit de stemperiode af met de stemfinaledag; de laatste mogelijkheid voor luisteraars om hun voorkeuren via Radio5nostalgia.nl of telefonisch door te geven.


Evergreen Top 1000
Maandag 5 november start om 07.00 uur de vijfde editie van de Evergreen Top 1000 op Radio 5 Nostalgia. De publieke zender, voor alle luisteraars vanaf 55 jaar, draait tot en met vrijdag 9 november 19.00 uur duizend evergreens. Vijf dagen lang tellen de presentatoren van Radio 5 Nostalgia af naar de nummer 1. De week wordt omlijst met verhalen en herinneringen van luisteraars. De presentatie is in handen van Henk Mouwe, Jan Steeman, Tom Herlaar, Hijlco Span, Will Luikinga en Ben Kolster. [Radio.NL]