De plannen van de 538-groep, waarvan Radio 10 Gold een onderdeel is, om alle activiteiten te centraliseren, belandden in een stroomversnelling. Zo kreeg Radio 10 Gold het allereerste commerciŽle radiostation in Nederland, afgelopen weekend een nieuwe studio toegewezen.

De voorbije maanden werd in het pand aan de Bergweg 70 in Hilversum alles in gereedheid gebracht om 538, Slam!FM en Radio 10 Gold groeperen. Daarmee kwam er (bijna) een einde aan de verspreiding van de stations over diverse villa's.

De technici sleutelen nu versneld aan de afwerking. Naast een live studio met een minitribune, die de bezoekers de gelegenheid biedt om de verschillende shows bij te wonen, voorziet men elf audioproductieruimtes, waarvan twee voor het bedrijf '538 concepts'. Er komt ook voldoende plaats om televisiecommercials te ontwerpen en af te werken.

Wanneer 538 de actuele woonst aan de Koniginneweg verlaat, kon men nog niet preciseren. Men zal er wel alles aan doen om net voor de viering van de twintigste verjaardag klaar te zijn.

* Radio 10 Gold is via AM 828 kHz en de Astra 1 (19,2į Oost) satelliet op 12.343 Ghz.met Sym:27.500 en FEC:3/4.Digitaal en Free To Air te ontvangen. Wie geen schotel heeft, kan via het internet luisteren.