Bedieningsapp Horizon mediabox in aantocht


De app voor de Apple iOS-apparaten iPhone en iPad om de nieuwe Horizon mediabox van kabelbedrijf UPC te bedienen is in aantocht. Met de app kan men ook de genoemde apparaten aan de Horizon mediabox koppelen.

Door deze koppeling kan men direct video-, muziek- en fotobestanden van de iPhone en/of iPad via de Horizon mediabox op televisie afspelen. UPC liet de app al eerder op veel fotomateriaal zien. Ook was bij de introductie van de Horizon productlijn op 7 september in Amsterdam een werkende betaversie van de app te bewonderen. De app gebruikt dezelfde grafische vormgeving als de Horizon mediabox. Naast het koppelen van iOS-apparaten kan men via de app ook de Horizon mediabox volledig inclusief EPG en opnamemogelijkheden via de smartphone of tablet bedienen.

In november verkrijgbaar
De bedieningsapp komt naar verwachting in de loop van volgende maand gratis in de Apple appstore beschikbaar. Dat is mede afhankelijk van de laatste aanpassingen en de snelheid waarmee Apple de app goedkeurt en in haar appstore plaatst.


Geschreven door: Jarco Kriek