Results 1 to 9 of 9

Thread: procedura per futjen e keys ne aparatin e sat+

  1. #1

    procedura per futjen e keys ne aparatin e sat+

    procedura per futjen e keysave ne aparatin e sat+(dt470) eshte e tille.shko tek menuja me pult pastaj shko tek vendi ku ndryshon gjuhen e softit dmth te menuse,pastaj pasi ke zgjedhur gjuhen qe preferon ose mos e ndrysho fare beji save(me butonin e kuq) pastajmenjehere pasi ke bere save shtyp me tel 8888 dhe do dalin dy opsione ne fund emmu keys dhe nje tjeter se nuk e mbaj mend per momentin dhe beji te dyja ON pasi e ke bo kte gje beji perseri save dhe pastaj shyp ne pult 9999 dhe do dali vendi ku mund te vendosesh kode.

  2. #2

    Re: procedura per futjen e keys ne aparatin e sat+

    Pershendetje, ketu jep proceduren per te fute celesat per aparatin e Sat +. Po per nje aparat te Digitalbit ODS 3000C, si mund te futen celesat? Dmth une nuk e di nese ai ka ndonje emulator si S2Emu per te hedhe celsat. Nese ka ndonje mundesi do ju lutesha qe ta postonit.
    Pershendetje!

  3. #3
    New Member
    Join Date
    16-09-2006
    Posts
    3
    Uploads
    0

    Re: procedura per futjen e keys ne aparatin e sat+

    ok x procedura per futjen e key ne aparatin e sat+
    Ma egziston ndonje program per te karikuar me pc keys?
    Egziston o duhet te behet e gjitha manualmente?
    Megjithate ne dekoder egziston priza e serise RS232.
    ka ndonjeri qe te me japi informazioni per sa i perket ketij problemi?
    eshte posa ime e pare.
    pershendetje te gjitheve,dhe sh sh faleminderit kush me pergjigjet.
    gezuar festat e fundvitit 2007
    ciaoooooooo.

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    23-04-2005
    Posts
    215
    Uploads
    0

    Re: procedura per futjen e keys ne aparatin e sat+

    Quote Originally Posted by luiza View Post
    ok x procedura per futjen e key ne aparatin e sat+
    Ma egziston ndonje program per te karikuar me pc keys?
    Egziston o duhet te behet e gjitha manualmente?
    Megjithate ne dekoder egziston priza e serise RS232.
    ka ndonjeri qe te me japi informazioni per sa i perket ketij problemi?
    eshte posa ime e pare.
    pershendetje te gjitheve,dhe sh sh faleminderit kush me pergjigjet.
    gezuar festat e fundvitit 2007
    ciaoooooooo.
    certo qe egziston,:D,po flisni mer cuna shqip mire se eshte turp ne seksionin shqip te flasim italisht,egziston ajo menyre me ane te keymaker,kerko tek postimet e tjera i ke te sqaruara me se miri menyren e procedimit per hedhjen e celsave.

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    23-04-2005
    Posts
    215
    Uploads
    0

    Re: procedura per futjen e keys ne aparatin e sat+

    Quote Originally Posted by Ermond View Post
    Pershendetje, ketu jep proceduren per te fute celesat per aparatin e Sat +. Po per nje aparat te Digitalbit ODS 3000C, si mund te futen celesat? Dmth une nuk e di nese ai ka ndonje emulator si S2Emu per te hedhe celsat. Nese ka ndonje mundesi do ju lutesha qe ta postonit.
    Pershendetje!
    nuk mund t'i futen celsa sepse eshte i kufizuar si aparat,dhe nuk punon me emu ai qe leshon digitalbi

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    23-04-2005
    Posts
    215
    Uploads
    0

    Re: procedura per futjen e keys ne aparatin e sat+

    Quote Originally Posted by the_shepherd View Post
    procedura per futjen e keysave ne aparatin e sat+(dt470) eshte e tille.shko tek menuja me pult pastaj shko tek vendi ku ndryshon gjuhen e softit dmth te menuse,pastaj pasi ke zgjedhur gjuhen qe preferon ose mos e ndrysho fare beji save(me butonin e kuq) pastajmenjehere pasi ke bere save shtyp me tel 8888 dhe do dalin dy opsione ne fund emmu keys dhe nje tjeter se nuk e mbaj mend per momentin dhe beji te dyja ON pasi e ke bo kte gje beji perseri save dhe pastaj shyp ne pult 9999 dhe do dali vendi ku mund te vendosesh kode.
    kjo eshte menyra e aktivizimit te emu ne dt470,por celsat hidhen shume me shpejt me keymaker dhe me rs 232

  7. #7

    Re: procedura per futjen e keys ne aparatin e sat+

    Po, e kuptova tinial, ma mori mendja ne fakt sepse ndryshe nuk kishin si ta shisnin aq lire. Pastaj nje aparat i tille qe po s'e riprogramove te kap vetem frekuencat e digitalb.... Nejse faleminderit tinial

  8. #8
    New Member
    Join Date
    17-01-2007
    Posts
    1
    Uploads
    0

    Re: procedura per futjen e keys ne aparatin e sat+

    ku jane keta kode qe duhen fute atje se spo i marre vesh fare si punojne keto gjera ?

  9. #9
    New Member
    Join Date
    13-06-2010
    Posts
    8
    Uploads
    0

    Re: procedura per futjen e keys ne aparatin e sat+

    Shume faleminderit je i papare,por kame edhe nje pyetje tjeter per kete aparat:po per biss-in si i behet se nuk e ka

Similar Threads

  1. Question Nje mendim per aparatin OPTIBOX 550S
    By aldo224 in forum Albanian / Shqip
    Replies: 8
    Last Post: 05-10-2009, 16:34:12
  2. Replies: 24
    Last Post: 29-08-2009, 20:10:17
  3. ndihme per aparatin e tringut
    By geno vlora in forum Albanian / Shqip
    Replies: 1
    Last Post: 31-05-2009, 14:51:34
  4. Question Info per firmware e procedura digiquest p2000
    By acrsora in forum Italian / Italiano
    Replies: 2
    Last Post: 16-01-2009, 19:41:30
  5. Question procedura aggiornamento startrack st1000
    By caracas69 in forum Italian / Italiano
    Replies: 1
    Last Post: 09-04-2008, 09:01:35

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •