Results 1 to 3 of 3

Thread: Need Help With AzAmerica S810B

  1. #1
    New Member
    Join Date
    09-10-2012
    Posts
    1
    Uploads
    0

    Angry Need Help With AzAmerica S810B

    I have a AzAmerica S810B and recently a lot of the channels are coming up scrambled. I thought all that was needed was to update the box but I can't find the update. Now I'm being told I need to buy different equipment.

    Any help would be greatly appreciated.

  2. #2
    Super Moderator laitram's Avatar
    Join Date
    12-03-2005
    Location
    .fr16
    Posts
    1,810
    Uploads
    30

    Re: Need Help With AzAmerica S810B

    Hi,

    Maybe can you use "search " to find the good firmware...

    have a look here
    http://www.satsupreme.com/showthread.php/95447-Firmwares-Azamerica-s806-s810b-s900hd.

    Scrambled channels are usually need a Tv subscryption to be clear. (is it black or scrambled?)

    BR

  3. #3

    Re: Need Help With AzAmerica S810B

    From q page're talking about..

    Original sof Updating or

    The last was in December 2010 if I'm not wrong

    How long have your receiver..

Similar Threads

  1. Question Azamerica s900hd display on on on
    By charrua123 in forum Spanish / Español
    Replies: 0
    Last Post: 24-04-2010, 06:54:35
  2. Recovery firmware AZAmerica 807 & 808
    By sami.sami in forum AZBox Images
    Replies: 0
    Last Post: 18-03-2010, 02:30:18
  3. New Firmwares Az-America s806, s810, s810b
    By ruben-g-a in forum AZ-America Firmware
    Replies: 9
    Last Post: 15-02-2010, 07:06:15
  4. New Atualização AZ América S800/S806/S810/S810b/S900 21/11/2009
    By aragornn in forum AZ-America Firmware
    Replies: 0
    Last Post: 22-11-2009, 03:57:55
  5. New Firmwares Azamerica s806, s810b, s900hd
    By ruben-g-a in forum AZBox Images
    Replies: 1
    Last Post: 22-09-2009, 04:19:26

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •