Mogelijk vervolg HBO-serie Band of Brothers


Het Amerikaanse mediabedrijf Home Box Office denkt serieus na over een vervolg van de HBO-serie Band of Brothers. Dat meldt het Franse tv-magazine Télérama.

Net als Band of Brothers en een andere succesvolle HBO-serie The Pacific speelt de nieuwe HBO-serie zich in de Tweede Wereldoorlog af. De plannen zouden al in een verder gevorderd stadium zijn. Télérama interviewde HBO-topman Michael Lombardo tijdens zijn bezoek aan Parijs.

Luchtoorlog centraal
Net als The Pacific speelt de nieuwe serie zich in Stille Oceaan af. Niet de grondoorlog maar de oorlog in het luchtruim boven de grootste oceaan van de wereld staat centraal. De HBO-topman kon niet meer details over de nieuwe HBO-serie geven.


HBO ook in Nederland en België
HBO is als betaalkanaal in bij veel Nederlandse tv-aanbieders – waaronder KPN, Ziggo en CanalDigitaal – beschikbaar. Met UPC voert HBO op dit moment nog onderhandelingen over doorgifte bij het één na grootste kabelbedrijf van Nederland. In België zijn HBO series en films als eerste via filmzender Prime bij Telenet beschikbaar. Films en series zijn binnen 24 uur na eerste Amerikaanse tv-vertoning in Nederland en België te bekijken.


Geschreven door: Jarco Kriek