Filmdienst Ximon populair op Samsung Smart TV


De Nederlandse video on demand-filmdienst Ximon wordt door bezitters van een Smart TV internettelevisie van fabrikant Samsung veel gebruikt. Dat heeft Samsung bekend gemaakt.

Ximon is sinds september exclusief op het Samsung Smart TV internettelevisieplatform beschikbaar. Het digitale verhuurbedrijf wil voor het einde van het jaar ook op internettelevisies van andere fabrikanten beschikbaar komen. Ook heeft men plannen om de video on demand-dienst naar de Sony Playstation spelconsole te brengen. Naast de Samsung Smart TV is Ximon op dit moment ook via de computer en de iPad-tablet van Apple te bekijken.

Duizenden Samsung gebruikers
Samsung meldt dat per week duizenden gebruikers van haar Smart TV-internettelevisieplatform één of meer films via Ximon huren. Naast kwaliteitsfilms kan men via Ximon ook complete tv-series en documentaires huren.


Ximon maandabonnement
Naast het betalen per bekeken film kan men bij Ximon ook een All You Can Watch abonnement afnemen. Hiermee kan men voor €9,50 een maand lang onbeperkt naar films, series en documentaires kijken.


Geschreven door: Jarco Kriek