Spy Kids 3-D: Game Over
06:45 - 08:25 op RTL4
Actie (2003) uit Amerika
IMDB-rating: 4.2 (8686 stemmen)
Met Antonio Banderas, Carla Gugino, Alexa Vega e.aCarmen wordt per ongeluk opgesloten in een virtueel computerspel, ontworpen door de geheimzinnige Toymaker. Juni moet alles uit de kast halen om zijn zusje te redden, en de wereld te behoeden van de Toymaker.


Air Bud: Spikes Back
12:00 - 13:20 op NED3
Komedie (2003) uit Canada
IMDB-rating: 3.8 (434 stemmen)
Met Darren J. Birch, Christopher Bishop, Tyler Boissonnault e.aAan het begin van de zomervakantie gaat Tammy, de beste vriendin en tevens buurmeisje van Andrea, verhuizen naar Californië. Andrea mag daar komen logeren maar moet dan een deel van de reiskosten zelf verdienen. Dat doet ze door zich aan te bieden als dierenoppas. Per vergissing laat haar broertje Noah de tuindeur openstaan waardoor alle dieren ontsnappen en een ravage aanrichten op een zomermarkt. Weg al het zuurverdiende geld. Toevallig is de nieuwe buurjongen een volleybalfanaat die meedoet aan strandvolleybal. De hoofdprijs is een reis naar Californië voor het hele team en dat lijkt mogelijk te worden wanneer men ontdekt dat Buddy zich uitstekend in die tak van sport kan weren.


The Treasure of the Sierra Madre
14:00 - 16:05 op Eén
Avontuur (1948) uit Amerika
IMDB-rating: 8.5 (27053 stemmen)
Met Humphrey Bogart, Walter Huston, Tim Holt e.aFred C. Dobbs en Bob Curtin slijten berooid hun dagen in Mexico, tot ze de door de wol geverfde goudzoeker Howard tegenkomen. Die vertelt hen dat er nog steeds goud te vinden is in de heuvels. Howard heeft het dan ook niet moeilijk om de twee op goud beluste zwervers mee te krijgen op een nieuwe zoektocht. Maar kunnen ze elkaar wel vertrouwen?


White Lion
15:30 - 16:55 op NED3
Drama (2010) uit Zuid-Afrika
IMDB-rating: 6.4 (369 stemmen)
Met Jamie Bartlett, John Kani, Thabo Malema e.aWe volgen het leven van het bijzondere leeuwtje Letsatsi. De jonge leeuw komt er alleen voor te staan en leert voor zijn leven te vechten. Zijn witte vacht maakt hem zeldzaam en gewild bij jagers. De film is gebaseerd op een oude Afrikaanse Shangaan legende, waarin de witte leeuw speciale krachten heeft.


A Little Princess
15:35 - 17:10 op Nickelodeon
Drama (1995) uit Amerika
IMDB-rating: 7.5 (6415 stemmen)
Met Liesel Matthews, Eleanor Bron, Liam Cunningham e.aA Little Princess is al de tweede verfilming van de gelijknamige roman van Frances Hodgson Burnett. De eerste versie stamt uit 1939 en had Shirley Temple in de hoofdrol. Ditmaal speelt Liesel Matthews het meisje dat eenzaam naar kostschool moet als haar vader gaat vechten in de Eerste Wereldoorlog. Een verbitterde schooljuf maakt haar het leven zuur in deze schattige jeugdfilm van Alfonso Cuaron.


Scooby-Doo
17:55 - 19:40 op NET5
Avontuur (2002) uit Amerika
IMDB-rating: 4.7 (20454 stemmen)
Met Freddie Prinze Jr., Sarah Michelle Gellar, Matthew Lillard e.aScooby-Doo en zijn slimme vrienden Fred, Daphne, Shaggy en Velma worden naar de Spring Break bestemming 'Spooky Island' gestuurd om een reeks buitengewone gebeurtenissen te onderzoeken.


Beverly Hills Chihuahua
19:40 - 21:25 op NET5
Avontuur (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 3.6 (13061 stemmen)
Met Drew Barrymore, Piper Perabo, Andy Garcia e.aDe film draait om Chloe, een rijke chihuahua uit Beverly Hills, die op een dag verdwaalt en belandt in Mexico. Ze zoekt nu hulp bij anderen om zo snel mogelijk terug naar huis te keren.


The Quick and the Dead
20:00 - 22:05 op RTL7
Actie (1995) uit Amerika
IMDB-rating: 6.2 (20444 stemmen)
Met Sharon Stone, Gene Hackman, Russell Crowe e.aDe mysterieuze, jonge revolverheldin Ellen arriveert in het bandeloze stadje Redemption om deel te nemen aan een scherpschutterwedstrijd. Haar drijfveer is wraak, om een rekening te vereffenen over iets uit haar jeugd.


Un papillon sur l'?ule
21:00 - 22:35 op TV5
Drama (1978) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.8 (195 stemmen)
Met Lino Ventura, Claudine Auger, Paul Crauchet e.aNa een lang verblijf op zee ontscheept Roland in Barcelona. In het hotel, in de kamer naast de zijne, probeert hij een stervende te helpen voordat hij wordt neergeslagen. Hij wordt wakker in een vreemde kliniek waar een zogenaamde arts hem ondervraagt over een koffertje dat hij zich niet herinnert...


Marley & Me
21:25 - 23:40 op NET5
Komedie (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 7 (64792 stemmen)
Met Almudena Alcazar, Jennifer Aniston, Alan Arkin e.aJohn Grogan werkt als columnist voor een krant, die samen met zijn vrouw Jennifer op een dag een hond genaamd Marley adopteert. Ze houden de labrador enkel om een idee te krijgen hoe het is om ouders te zijn. Marley blijkt echter hyperactief te zijn en moet zelfs naar een speciale gehoorzaamheidsschool gestuurd worden. John en Jennifer worden alleen nog maar banger voor het ouderschap. Het komt dan ook als een schok aan wanneer Jennifer zwanger blijkt te zijn.


The Way of the Gun
22:05 - 00:30 op RTL7
Actie (2000) uit Amerika
IMDB-rating: 6.5 (14324 stemmen)
Met Ryan Phillippe, Benicio Del Toro, Juliette Lewis e.aDe twee criminelen, Longbaugh en Parker, gaan langs bij een spermabank en horen daar een opmerkelijk verhaal over een jonge vrouw die draagmoeder is voor een rijk echtpaar. Het tweetal bedenkt een plan om de draagmoeder te ontvoeren en zo veel geld op te eisen van het rijke echtpaar. Het plan wordt in werking gezet, maar verloopt niet naar verwachting als de criminelen rivaliserende andere bendeleden achter zich aan krijgen.


The Visitation
23:25 - 01:30 op RTL8
Drama (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 5 (1303 stemmen)
Met Martin Donovan, Edward Furlong, Kelly Lynch e.aEen mysterieuze man arriveert in het afgelegen dorpje Antioch. Aan de nieuwsgierige bevolking laat hij weten dat hij een profeet is met genezende gaven. Waar of niet, zijn komst is in elk geval het begin van een rekks onverklaarbare gebeurtenissen, die alleen als bovennatuurlijk kunnen worden uitgelegd. Het slaperige stadje wordt één groot opgewonden mierennest, met in de kern een vreemdeling met onbekende bedoelingen. Maar al gauw zien sommige bewoners in dat er iets niet pluis is.


La fin du silence
00:05 - 01:25 op TV5
Drama (2011) uit Frankrijk
IMDB-rating: 5 (50 stemmen)
Met Franck Falise, Thierry Frémont, Maia Morgenstern e.aIn een geïsoleerd huis in de Vogezen breekt ruzie uit in een gezin. Jean, de jongste zoon, wordt het huis uitgezet. De volgende nacht wordt de auto van zijn moeder in brand gestoken en Jean beschuldigd...


Drop Dead Gorgeous
01:10 - 02:40 op BBC1
Komedie (1999) uit Amerika
IMDB-rating: 6.2 (13690 stemmen)
Met Kirsten Dunst, Ellen Barkin, Allison Janney e.aEr wordt een miss-verkiezing gehouden in het Amerikaans gehuchtje Mount Rose. Doordat er een documentaire wordt gemaakt over dit evenement wordt de druk op de meisjes steeds groter.


Scenes of a Sexual Nature
01:30 - 03:00 op BBC2
Komedie (2006) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 6.2 (1261 stemmen)
Met Holly Aird, Eileen Atkins, Hugh Bonneville e.aSex en Liefde, sommigen zoeken het, anderen hebben het nodig en weer anderen betalen ervoor, maar we zijn er allemaal bij betrokken. Zeven stellen in het Londense Hampton Heath worden een middag gevolgd waarbij vooral de diversiteit naar voren komt. De film vertelt over hun pogingen om elkaar lief te hebben en hoe die liefde te vinden is.