Kikkerdril
09:00 - 10:05 op NED3
Avontuur (2009) uit Nederland
IMDB-rating: 6.9 (109 stemmen)
Met Georgina Verbaan, Juul Vrijdag, Nino den Brave e.aKikkerdril gaat over de zesjarige Max die denkt dat zijn broer, die zijn amandelen heeft moeten laten knippen in het ziekenhuis, nooit meer kan praten en dat alleen kikkerdril hem kan genezen. Dus moet en zal Max het vinden! Na het ziekenhuisbezoek bij zijn broer ontmoet hij het meisje Jesse, waarmee hij een spannende tocht maakt langs weilanden, boerderijen, langs slootjes en door het bos. Zal Max onderweg kikkerdril vinden om zijn broer te genezen?


Kameleon 2
15:30 - 15:31 op NED3
Avontuur (2005) uit Nederland
IMDB-rating: 6.3 (112 stemmen)
Met Koen van der Donk, Jos van der Donk, Maarten Spanjer e.aSietse en Hielke worden geconfronteerd met een laffe en zeer laaghartige streek van twee jongens uit de stad. Ze hebben Marieke, een Vlaams meisje, bijna laten verdrinken. Ze was al erg ziek. Ze dreigt dood te gaan als er niet snel 'dure' medische hulp komt. De jongens zetten de aanval in op twee fronten. Ze gaan achter de daders aan en zamelen tegelijkertijd geld in.


Klara
15:31 - 17:05 op NED3
Familiefilm (2010) uit Zweden
IMDB-rating: 4.1 (54 stemmen)
Met Rebecca Plymholt, Joel Lutzow, Kjell Bergqvist e.aKlara's ouders zijn net gescheiden en samen met haar moeder is Klara naar het platteland verhuisd. Bij de manege is het niet moeilijk om nieuwe vrienden te maken. Klara's moeder heeft geen geld voor paardrijlessen maar Klara schrijft zich tůch in voor een wedstrijd...


Antonia
20:30 - 22:35 op RTL8
Komedie (1995) uit Nederland
IMDB-rating: 7.4 (3757 stemmen)
Met Willeke van Ammelrooy, Els Dottermans, Dora van der Groen e.aAntonia blikt vanaf haar sterfbed terug op haar leven. Samen met haar dochter DaniŽlle keert ze, na haar lange afwezigheid, naar haar vroegere dorp terug. DaniŽlle groeit op tot een jonge, vastberaden vrouw die wel een kind wil maar liever geen man. Zij krijgt op haar beurt een superbegaafde dochter die een hechte vriendschap sluit met de dorpsfilosoof. Antonia vindt ondertussen een goede vriend en minnaar in haar buurman. De roddels blijven niet uit maar ondanks dat gaat Antonia haar eigen weg. Als ook haar kleindochter van een meisje bevalt, lijkt de cirkel rond. Vooral als later blijkt dat dit meisje de perfecte reÔncarnatie is van Antonia.


Starsky & Hutch
20:30 - 22:20 op Veronica
Actie (2004) uit Amerika
IMDB-rating: 6.2 (37910 stemmen)
Met Ben Stiller, Owen Wilson, Snoop Dogg e.aDavid Starsky is de meest toegewijde undercoveragent die je kunt vinden. Doordat hij zo bezeten is van zijn werk, blijft geen misdaad onbestraft als hij dienst heeft. Ken "Hutch" Hutchinson is een goede politieman maar zijn te relaxte persoonlijkheid en zijn wens om snel geld te verdienen brengen hem iets te vaak in de problemen. Als er een lijk aanspoelt proberen de twee met de hulp van Huggy Bear deze raadselachtige moordzaak op te lossen.


Fleur du mal, La
01:00 - 02:40 op TV5
Drama (2003) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.4 (1196 stemmen)
Met BenoÓt Magimel, Nathalie Baye, Mťlanie Doutey e.aDoor de vele collaboraties op het eind van de Tweede Wereldoorlog heerst er, in een kleine Franse stad, een sfeer van wraak en afrekeningen. In dezelfde stad wordt een vrouw, Tante Line vrijgesproken van de moord op haar vader. Jaren later, wanneer het nichtje van Tante Line in dezelfde stad op de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen staat, komt de hele sfeer van beschuldigingen en verklikkingen weer terug. Aanleiding hiervan is een brief die in alle brievenbussen van de stad teruggevonden wordt. In de brief worden de duistere geheimen van haar familie aan het licht gebracht. Er zal nog een moord gepleegd worden. Wie is de schuldige? Degene die de moord begaat of degene die ervan wordt beschuldigd....