VS: 50e Radiostation voor Elvis Duran

Radiodeejay Elvis Duran heeft opnieuw een reden voor een feestje. Nadat de ochtenddeejay eerder dit jaar zijn contract verlengde, is deze maand een mijlpaal bereikt. Door toevoeging van onder meer Z107 (WERZ) in Portsmouth is zijn show nu via 50 verschillende radiostations in de Verenigde Staten te horen.

Elvis Duran presenteert alweer sinds 1996 de ochtendshow op de hitzender Z100 (WHTZ) in New York City.


Vaste ingrediënten van de ochtendshow zijn de 'Phone Taps’, waarin nietsvermoedende luisteraars genadeloos in de maling worden genomen, de meest vreemde stunts met Greg T., de heetste roddels met Danielle Monaro en de vele parodieën en nepreclames van David Brody.


Sinds 2006 is de ochtendshow met Duran ook op Y100 (WHYI) in Miami te beluisteren. Daarna volgden onder meer Q102 (WIOQ) in Philadelphia, 96.5 Kiss FM (WAKS) in Cleveland, Hot 95.7 (KMVA) in Phoenix en 96.9 WINK FM in Fort Myers. Vanwege de uitbreiding werd de ochtendshow enkele jaren geleden omgedoopt van ‘The Z Morning Zoo’ in ‘Elvis Duran & The Morning Show’. In augustus 2012 verlengde Duran zijn contract met Z100 en Clear Channel, waardoor hij nog eens vijf jaar in de ochtend te beluisteren blijft.


Deze maand is een nieuwe mijlpaal bereikt. De ochtendshow van Duran is namelijk via 50 radiostations in de Verenigde Staten te horen. Dit jaar zijn onder meer Mix 102.5 (WUMX) in Utica, Power 96.1 (WWPW) in Atlanta, 97-3 Radio Now (WRNW) in Milwaukee, Z104 (WZEE) in Madison en Kiss 95.9 (WKZP) in Ocean City toegevoegd. Enkele weken geleden startte ook Z107 (WERZ) in Portsmouth met het uitzenden van de ochtendshow van Elvis Duran. [RS/Radio.NL]