Results 1 to 10 of 10

Thread: ndihme, starsat sr-x3300cu

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    01-04-2006
    Posts
    22
    Uploads
    0

    Unhappy ndihme, starsat sr-x3300cu

    pershendetje,

    ju lutemi a mund te me tregoni nese ka ndonje menyre per te futur kode tek aparati "starsat sr-x3300cu" me ane te ndonje softueri. Deri tani kam mesuar se si futet softueri me ane te programit STBUpgrade v1.9.3, kurse me kodet nuk funksionon.
    Ju kujtoj se per kete aparat kodet mbarojne me shtojcen ".dat".

    ju lutemi me ndihmoni .

  2. #2
    VIP Member BIG BOBI's Avatar
    Join Date
    21-05-2006
    Location
    Treviso Italy
    Posts
    1,040
    Uploads
    70

    Smile Re: ndihme, starsat sr-x3300cu

    proçedura eshte njelloj si me karikimin e programit kryesor,vetem se do te
    nderrosh emertimin e filit nga PROGRAM ONLY ne KEYDATA ne menyne e
    STBUpgrade kliko ne trekendshin e zi dhe te hapet kjo liste
    KEYDATA
    satco dx still image
    mastersoft
    dataonly
    bootonly
    koran
    program all
    program only shnet nga BOBI.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    01-04-2006
    Posts
    22
    Uploads
    0

    Re: ndihme, starsat sr-x3300cu

    Quote Originally Posted by BOBI BLU View Post
    proçedura eshte njelloj si me karikimin e programit kryesor,vetem se do te
    nderrosh emertimin e filit nga PROGRAM ONLY ne KEYDATA ne menyne e
    STBUpgrade kliko ne trekendshin e zi dhe te hapet kjo liste
    KEYDATA
    satco dx still image
    mastersoft
    dataonly
    bootonly
    koran
    program all
    program only shnet nga BOBI.
    faleminderit BOBI BLU,

    e provova menyren tende, funksionoi mire. Por kam edhe nje problem te vogel. Ne posten e pare mbase duhej te kisha shtuar se nuk kam gjetur asnje site qe te kete kodet e aparatit tim, dmth. kode qe mbarojne me .dat dhe jo me .key. Kam vene re se nga te vetmit aparate qe perdorin .dat eshte Golden Interstar. Por keto nuk vlejne per aparatin tim, ose te pakten aparati im nuk i pranon. Per editimin e kodeve perdor nje program qe quhet GIKeyEdit.

    si mendon BOBI BLU, a duhet te kete ndonje zgjidhje per kete, pasi gjithandej thuhet se aparati im mund te programohet me kode, por une nuk po ia dal dot. A ka ndonje program me te mire sesa STBUpgrade? Cfare menyre ka tjeter? Ky aparat nuk funksionon me softcam...

  4. #4
    VIP Member BIG BOBI's Avatar
    Join Date
    21-05-2006
    Location
    Treviso Italy
    Posts
    1,040
    Uploads
    70

    Cool Re: ndihme, starsat sr-x3300cu

    mer nga interneti All softcam key dhe hapi te gjitha kartelat me radhe dhe provo vetem filet dat.
    ne qofte se nuk funksionon provo kete menyre:
    starto stbupgrade dhe bej conect me decoderin pa hapur load,vetem zgjidh keydat ne qofte se aktivizohen te gjitha opsionet e stbupgrade kliko ne dritaren Telnet dhe ma mer menja qe me kete menyre i shkarkon direkt nga serveri.ne qofte se nuk jep rezultat,kliko ne menyne option dhe nderro opsionet Telnet Mode Client mode ne server mode.ne qofte se nuk jep rezultat shko tek siti w**sat-key.ch dhe ne listen e dekodave zgjidh Starsat.shpresoj te kem qene i dobishem!? shnet nga BOBI

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    01-04-2006
    Posts
    22
    Uploads
    0

    Re: ndihme, starsat sr-x3300cu

    faleminderit BOBI,

    po i provoj njehere keto qe me tregove. do te kthej pergjigje nese gjithcka funksionon.

    ps: edhe nje pyetje e vogel, a ka ndonje program per editimin e softuerit, pasi ne website-n .satdw. shoh qe shpesh dalin softuere te reja per aparatin tim por nuk e di tamam se cfare ndryshimesh jane bere.

    edhe nje here faleminderit

  6. #6

    Re: ndihme, starsat sr-x3300cu

    pershendetje.

    Nese del ndonje software i ri, ne shumicen e rasteve nuk ka ndryshim ne pasqyre vetem se ka CELESA te ri.

    Me Respekt

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    01-04-2006
    Posts
    22
    Uploads
    0

    Re: ndihme, starsat sr-x3300cu

    Quote Originally Posted by scorpion-x View Post
    pershendetje.

    Nese del ndonje software i ri, ne shumicen e rasteve nuk ka ndryshim ne pasqyre vetem se ka CELESA te ri.

    Me Respekt
    faleminderit per informacionin,

    po, mendoj se kjo eshte e vertete, por me sa kam vene re ridatimi i softuereve ndíkon edhe ne shpejtesine e menyse dhe ne hapjen e programeve. p.sh. softueri qe eshte tani, i 25 shtatorit, ka meny shume te shpejte, kurse nderrimi i kanaleve behet pak me avash; edhe autoloading i kodeve te TPS-se ndonjehere merr rreth tre sekonda kur keto ndryshojne. keto nuk i kam vene re ne softueret perpara qershorit, kur u be mbyllja e madhe, dmth. tps dhe d+. prandaj po pyesja nese ka ndonje program per t'i shikuar keto ndryshime te bera.

    gjithsesi faleminderit

  8. #8

    Re: ndihme, starsat sr-x3300cu

    Pershentje
    Ne fakt esht ashtu si e kam cituar me par, por nese behet ndryshimi esht shum her edhe ndonje readme me soft, dhe aty i shenojn Debugs, qka ka ndryshuar ne te. Program per shikim se qka ka ndryshuar nuk besoj se ka por readme duhet te ket nese ka ndryshim ne soft.

    Scorpion

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    01-04-2006
    Posts
    22
    Uploads
    0

    Re: ndihme, starsat sr-x3300cu

    bravo BOBI,
    me ne fund, me ndihmen tende, e gjeta menyren. eshte e treta. per ta bere akoma me te qarte po e shpjegoj edhe nje here se si veprova:
    1. fika dekoderin nga mbrapa I/O.
    2. hapa STBUpgrade--OPTION--TELNET MODE dhe zgjodha CLIENT MODE
    3. klikova CONNECT, pastal LOAD
    4. zgjodha skeden me kode, ".dat", dhe mundesine poshte OPEN AS READ-ONLY
    5. ndeza dekoderin, dhe gjithcka funksionoi
    Kodet i editova me programin GIKeyEdit. Kam marre edhe nje program, GBGKeyEditor, dhe po e mesoj pak. Persa i perket kodeve, i shkarkova nga dekoderi me ane te komandes UPLOAD, duke zgjedhur KeyData. Kodet duhet te shkarkohen nga dekoderi sa here qe del nje version i ri i softuerit, dhe gjate kesaj kohe mund te perdoren sa here te duhen.
    Dua te falenderoj BOBIn BLU qe ndihmoi ne arritjen e kesaj.
    gjithashtu edhe Scorpion-x

  10. #10
    VIP Member BIG BOBI's Avatar
    Join Date
    21-05-2006
    Location
    Treviso Italy
    Posts
    1,040
    Uploads
    70

    Re: ndihme, starsat sr-x3300cu

    mu bo shum qefi qe ja arrite ti zgjidhesh problemet me aparatinn tend,
    megjithese une nuk kam te tille model.
    BOBI
    starsat sr-x3500cuci super
    goldbox philips sdx7072
    sat+ dt470
    silvercrest sl65 2ci
    humax f1 fox
    mvizion fcis 7000E+
    CAM
    DRAGON 4.1
    Matrix rev
    seca 1.5
    seca 1.7
    dual cam irdeto conax
    conax
    KARTA;funcard,goldcard,opos,platinium,titanium,tit an,knot1-2
    PROGRAMATORI
    maestro
    infinity
    cas2
    cas3
    loger
    jtag.
    shnet nga BOBI.

Similar Threads

  1. NDIHME! starsat src3100 cu vetem restart :(
    By andiii_7 in forum Albanian / Shqip
    Replies: 6
    Last Post: 28-05-2008, 23:39:08
  2. Ndihme Starsat X-30cu Usb
    By tamo in forum Albanian / Shqip
    Replies: 3
    Last Post: 14-02-2008, 21:32:27
  3. ndihme per STARSAT SR-X3500CUCI
    By iorius in forum Albanian / Shqip
    Replies: 8
    Last Post: 31-12-2006, 13:11:53

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •