Zeven van Daran, de strijd om Pareo Rots, De
15:30 - 15:31 op NED3
Familiefilm (2008) uit Nederland
IMDB-rating: 6.1 (114 stemmen)
Met Basil Appollis, Carolyn Barkhuizen, Dave Brittz e.aDE STRIJD OM PAREO ROTS is gebaseerd op de legende van 'DE ZEVEN VAN DARAN' waarin zeven magische dieren (wit van kleur) al sinds het begin der tijden waken over de balans tussen goed en kwaad op onze aarde. Als deze balans verstoort dreigt te raken vragen ze hulp aan een kind met een 'puur hart'. Het verhaal begint in Afrika, wanneer de elfjarige Jimmy op een dag besluit om te voet van school naar huis te keren en op een lokale markt een kleine witte giraf ontdekt die hem toespreekt. Wat dan volgt, is een uitermate spannend avontuur waarbij Jimmy, geholpen door het arme straatmeisje Charita en de magische giraf 'Seraf' het land doorkruisen om een aankomende stammenoorlog te stoppen, terwijl ze op de hielen worden gezeten door een wat onhandig stropersduo, die de witte giraf willen vangen.


Wallah Be
15:31 - 17:00 op NED3
Drama (2002) uit Denemarken
IMDB-rating: 5.3 (57 stemmen)
Met Adam Gilbert Jespersen, Sarah Boberg, Jesper Lohmann e.aTijdens de vakantie organiseert de plaatselijke jeugdclub een talentenwedstrijd. Aksel doet mee, samen met Fatima en Annika.


La fin du silence
18:35 - 19:55 op TV5
Drama (2011) uit Frankrijk
IMDB-rating: 5 (50 stemmen)
Met Franck Falise, Thierry Frémont, Maia Morgenstern e.aIn een geďsoleerd huis in de Vogezen breekt ruzie uit in een gezin. Jean, de jongste zoon, wordt het huis uitgezet. De volgende nacht wordt de auto van zijn moeder in brand gestoken en Jean beschuldigd...


Taxi 3
20:30 - 22:10 op RTL7
Actie (2003) uit Frankrijk
IMDB-rating: 5.3 (6819 stemmen)
Met Samy Naceri, Frédéric Diefenthal, Bernard Farcy e.aEen Chinese bende bankrovers teistert Marseille. Ze weten telkens te ontkomen door zich te verkleden als kerstmannen. Agent Emilien roept opnieuw de hulp in van taxichauffeur Daniel. Terwijl ze hun persoonlijke bekommernissen met elkaar bespreken, de twee staan allebei op het punt om vader te worden, leidt het spoor hen naar het skigebied Tignes.


Erin Brockovich
20:30 - 23:10 op RTL8
Biografie (2000) uit Amerika
IMDB-rating: 7.2 (44295 stemmen)
Met Julia Roberts, David Brisbin, Dawn Didawick e.aErin Brockovich is een gescheiden moeder met drie kleine kinderen die alles op alles zet om haar gezin te kunnen onderhouden. Als Erin een baan heeft gevonden bij een advocatenkantoor, komt ze erchter dat een groot bedrijf het drinkwater vervuilt door het lozen van gif. Ze wil er een zaak van maken, maar in eerste instantie neemt niemand haar serieus.


E-love
21:00 - 22:35 op TV5
Komedie (2011) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6 (72 stemmen)
Met Anne Consigny, Antoine Chappey, Carlo Brandt e.aAls haar partner haar verlaat voor een jongere vrouw, ziet Paule, een lerares van een jaar of vijftig, haar leven instorten. Om haar te helpen om deze episode te vergeten schrijft haar zus haar in op een datingsite...


Taxi 4
22:10 - 23:55 op RTL7
Actie (2007) uit Frankrijk
IMDB-rating: 5.1 (3584 stemmen)
Met Samy Naceri, Frédéric Diefenthal, Bernard Farcy e.aDe rappe taxi-chauffeur Daniel moet zijn maatje, politieagent Emilien, weer eens uit de brand helpen.Wanneer diens bureau onder leiding van de niet al te snuggere commissaris Gilbert een Belgische crimineel moet vasthouden, weet deze te ontsnappen. Daniel en Emilien moeten hem zien terug te vinden terwijl de bende van de Belg alweer bezig is met een nieuwe meesterkraak.


At First Sight
00:35 - 02:40 op BBC1
Drama (1999) uit Amerika
IMDB-rating: 5.6 (5856 stemmen)
Met Val Kilmer, Mira Sorvino, Kelly McGillis e.aEen architecte wordt verliefd op haar blinde masseur. Als ze ontdekt dat zijn blindheid door een experimentele operatie genezen kan worden, haalt ze hem over de operatie te ondergaan. Maar kunnen zien is ook niet alles.