Results 1 to 4 of 4

Thread: Top channnel HD freeze ne dreambox 500 HD

  1. #1

    Question Top channnel HD freeze ne dreambox 500 HD

    Pershendetje!Po shikoj qe top channel HD per momentin eshte free on air ,por me dreambox 500HD une po kam shume freeze.Ka ndonje zgjidhje per kete problem??Faleminderit per ndihmen.

  2. #2
    Super Moderator missoervin's Avatar
    Join Date
    24-12-2008
    Location
    www.satsupreme.com
    Posts
    2,657
    Uploads
    226

    Re: Top channnel HD freeze ne dreambox 500 HD

    Beji nje update listave te kanaleve ose ndonje search eutelsat w2

  3. #3

    Re: Top channnel HD freeze ne dreambox 500 HD

    E kam bere ate po kam gjithmone freeze.E bera Perseri e duket me i qendrueshem.Faleminderit per ndihmen.

  4. #4
    Super Moderator missoervin's Avatar
    Join Date
    24-12-2008
    Location
    www.satsupreme.com
    Posts
    2,657
    Uploads
    226

    Re: Top channnel HD freeze ne dreambox 500 HD

    Meqenese u zgjidh tema mbyllet

Similar Threads

  1. wholesale dreambox 500s,dreambox 500c,dreambox 800hd
    By Chinadreambox in forum Dealer Directory
    Replies: 5
    Last Post: 03-04-2010, 00:47:18
  2. Replies: 0
    Last Post: 08-02-2010, 07:57:06
  3. many freeze with my dreambox
    By leotchepoto in forum Dreambox
    Replies: 9
    Last Post: 22-12-2009, 23:42:29
  4. Question Dreambox 7020 freeze à l'enregistrement
    By darty_55 in forum French / Français
    Replies: 1
    Last Post: 25-10-2009, 11:15:55
  5. dreambox + camd3 + K3 = freeze
    By laurent57070 in forum French / Français
    Replies: 3
    Last Post: 05-09-2006, 04:58:36

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •