Britt en Ymke starten interview programma op RTL5

Britt Dekker en Ymke Wieringa namen in 2009 deel aan het RTL 5-datingprogramma 'Take me out'. Omdat ze opvielen door hun persoonlijkheid, mochten ze meedoen aan het televisieprogramma 'Echte meisjes in de jungle' Daarna kwamen de meisjes steeds vaker in de publiciteit. Nu heeft RTL ze zonder opleiding een eigen interview programma gegeven.

Britt Dekker en Ymke Wieringa zijn nog zo groen als gras als het op interviewen aankomt en kunnen wel wat hulp van buitenaf gebruiken.


Voor hun nieuwe programma ‘Britt en Ymke stellen vragen’, dat dinsdag 23 oktober (tussen 20.30 en 21.30 uur) van start gaat, gaan ze dan ook te rade bij hun collega BN’ers met talloze vragen.


Om te beginnen moet er een goed programma komen, maar wanneer is een programma goed en hoe word je een goede interviewer? In de eerste aflevering gaan zij hiervoor met de moeder der talkshows in gesprek: Catherine Keyl. Ook overvallen de meisjes René van der Gijp, aangezien hij zich publiekelijk nogal negatief uitliet over hun plannen voor een talkshow. Matthijs van Nieuwkerk staat heel hoog op hun lijstje, zij zetten alles op alles om hem als gast voor hun talkshow binnen te halen. Ook praten ze met Peter van der Vorst en strikken zij tv-professor Bert van der Veer voor een gesprek. [Radio.NL]