Boathouse Detectives
13:00 - 14:23 op Veronica
Familiefilm (2010) uit Amerika
IMDB-rating: 5.5 (42 stemmen)
Met Ella Harris, Mason Johnson, McKenzie Richards e.aAls de 7-jarige Anna McKenzie er achter komt dat haar dwaze stiefmoeder van plan is haar kleine hondje Toby naar het asiel te sturen en Anna naar een kostschool, doet ze iets onverwachts. Wanhopig schrijft ze haar oma een brief, bindt die aan een heliumballon en laat die los vanuit een zolderraam. Al snel daalt de ballon met de brief neer in een vijver, waar de 10-jarige Gage Williams hem vindt. Gealarmeerd door de wanhopige boodschap trommelt hij zijn vrienden bij elkaar in hun drijvende clubhuis. Met slechts een handjevol aanwijzingen beginnen de jonge detectives aan het avontuur van hun leven, in de hoop Anna te vinden en haar te herenigen met haar oma.


Un papillon sur l'?ule
14:00 - 15:40 op TV5
Drama (1978) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.8 (195 stemmen)
Met Lino Ventura, Claudine Auger, Paul Crauchet e.aNa een lang verblijf op zee ontscheept Roland in Barcelona. In het hotel, in de kamer naast de zijne, probeert hij een stervende te helpen voordat hij wordt neergeslagen. Hij wordt wakker in een vreemde kliniek waar een zogenaamde arts hem ondervraagt over een koffertje dat hij zich niet herinnert...


Hier kommt Lola!
15:30 - 15:31 op NED3
Komedie (2010) uit Duitsland
IMDB-rating: 5.4 (35 stemmen)
Met Meira Durand, Felina Czycykowski, Fernando Spengler e.aLola (Durand) heeft een Braziliaanse vader, een zeer kleine tante, en in haar dromen is ze een beroemde zangeres. Maar in het echte leven mist ze n ding: een beste vriendin. Dus bindt ze een briefje aan een ballon en hoopt ze op een antwoord. Op haar nieuwe school leert ze de komische Czycykowski, die ontzettend naar vis stinkt, kennen.


Fly Me to the Moon
15:31 - 17:05 op NED3
Animatie (2008) uit Belgi
IMDB-rating: 4.7 (2451 stemmen)
Met Tim Curry, Robert Patrick, Kelly Ripa e.aDrie vliegen genaamd Nat, I.Q. en Scooter slagen erin om in 1969 als verstekeling mee te reizen met de Apollo 11 raket. Ze doen dit door in de helmen te kruipen van de astronauten Neil Armstrong, Edwin Aldrin en Michael Collins. Onderweg naar de maan maken de drie insecten grootse avonturen mee.


Made of Honor
20:30 - 22:35 op RTL5
Komedie (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 5.6 (29425 stemmen)
Met Patrick Dempsey, Michelle Monaghan, Kevin McKidd e.aTom is sexy, succesvol, gewild door de vrouwen en weet dat hij altijd kan terugvallen op zijn beste vriendin Hannah met wie hij al tien jaar een platonische vriendschap heeft. Als Hannah naar Schotland gaat, komt hij erachter hoe erg hij haar mist. Zo erg zelfs dat hij zijn leven als 'serial dater' op wil geven om Hannah ten huwelijk te vragen zodra ze terugkomt. Zijn plan valt echter in duigen. Hannah komt namelijk niet alleen terug, maar met haar knappe Schotse verloofde. Tot overmaat van ramp vraagt Hannah Tom haar 'Made of Honour' te worden, een rol die hij niet geheel welwillend op zich neemt. Alhoewel, het is de ideale rol om een bruiloft te saboteren en Hannah voor zich te winnen.


Category 6: Day of Destruction
20:30 - 00:15 op RTL7
Drama (2004) uit Amerika
IMDB-rating: 4.9 (830 stemmen)
Met Thomas Gibson, Nancy McKeon, Chandra West e.aEen groep hackers schakelt de stroomvoorziening van de stad Chicago uit. Juist op dat moment raast een zeer krachtige en vernietigende orkaan van de de 6e categorie de stad tegemoet. Tijdens deze ramp zullen de bewoners van Chicago moeten vechten voor hun leven.


The Forgotten
20:30 - 22:20 op RTL8
Horror (2004) uit Amerika
IMDB-rating: 5.8 (22141 stemmen)
Met Julianne Moore, Christopher Kovaleski, Matthew Pleszewicz e.aTelly Paretta wordt gekweld door de herinnering aan de dood van haar 9-jarig zoontje Sam. Terwijl ze het verlies en de daaropvolgende vervreemding van haar man Jim probeert te verwerken, krijgt ze van haar psychiater Dr. Munce te horen dat ze aan waanideen lijdt en dat haar zoontje nooit bestaan heeft. Geschokt probeert ze sporen van Sams bestaan te vinden, maar die lijken wel te zijn uitgewist...


The Hottie & the Nottie
22:35 - 00:25 op RTL5
Komedie (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 1.9 (26465 stemmen)
Met Paris Hilton, Joel Moore, Christine Lakin e.aNate Cooper verhuist naar Los Angeles omdat hij nog steeds op zoek is naar Cristabelle Abbott, het meisje waar hij vroeger al van droomde. Zijn pogingen om met Cristabelle in contact te komen worden echter telkens verstoord door haar niet zo knappe vriendin June Phigg. Het wordt allemaal nog veel gecompliceerder wanneer Nate juist gevoelens krijgt voor June.


The Lake House
00:15 - 01:50 op BBC1
Drama (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 6.8 (26417 stemmen)
Met Keanu Reeves, Sandra Bullock, Christopher Plummer e.aKate (Sandra Bullock) verlaat haar huurhuis, dat gelegen is aan een meer, om in de stad te gaan wonen. Ze laat een briefje achter voor de volgende huurder waarin ze vraagt om haar post door te sturen en meldt dat de vreemde geschilderde pootafdrukken bij de voordeur er al zaten toen zij er kwam wonen. De volgende huurder, Alex (Keanu Reeves), ziet een huis dat erg verwaarloosd is en waar nergens een spoor van pootafdrukken zijn te zien. Als hij tijdens het verven van de steiger een hond ziet die een pootafdruk achterlaat op exact de plaats die Kate beschreef stuurt hij haar een briefje. Hij vraagt zich af hoe zij op de hoogte was van de hond. Kate stuurt een antwoord terug en zo begint een correspondentie via de postbus van het huis aan het meer. Beiden geloven niet dat ze twee jaar uit elkaar wonen. Zo onthullen ze hun geheimen, twijfels en dromen, totdat ze verliefd op elkaar worden. Als ze besluiten elkaar te gaan ontmoeten riskeren ze elkaar voor altijd te verliezen....


Revolutionary Road
00:20 - 02:10 op BBC2
Drama (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 7.4 (87668 stemmen)
Met Kathy Bates, John Behlmann, David Campbell e.aEen jong echtpaar dat leeft in een buitenwijk van Connecticut gedurende het midden van de jaren 50 heeft veel moeite om hun eigen problemen op te lossen terwijl ze ook nog proberen twee kinderen op te voeden.


Seraphim Falls
00:45 - 02:35 op RTL7
Drama (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 6.9 (6933 stemmen)
Met Liam Neeson, Pierce Brosnan, Michael Wincott e.aHet is vijf jaar na het einde van de Amerikaanse Burgeroorlog. Kolonel Morsman Carver kan de wapens niet neerleggen en wil blijven doorvechten. Hij is op jacht naar Gideon, de man die hem tijdens de oorlog heeft verraden. De strijd tussen de twee stuurt ze op een reis dwars door de Amerikaanse wildernis, ver weg van de bewoonde wereld.