Results 1 to 2 of 2

Thread: Ndihme reth dreambox 500s clone

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    06-03-2010
    Location
    Pristina
    Posts
    17
    Uploads
    0

    Ndihme reth dreambox 500s clone

    Pershendetje,

    kam nje problem me dreambox 500s clone e kam qe 1 vite nuk kam pas problem, kam nxjerr nga rryma pas vendosa nuk jep fotografi ne tv vetem drita gjelbert rrin ne drembox!
    Kam provuar me Dream Up po asi vendosi cabllin rs dhe rryme vetem tregon:
    6:33:00 PM box type: DM500

    dhe asnje shenje tjeter!

    Nese ka pas dikush ket rast dhe ka regulluar nes mund te me tregon

    Faliminderit

  2. #2
    Super Moderator benardi's Avatar
    Join Date
    21-01-2009
    Posts
    2,663
    Uploads
    476

    Re: Ndihme reth dreambox 500s clone

    Pershendetje

    e keni nje teme te hapur per kete dekoder mund te kerkosh ndihme aty,gjithashtu mund te shikosh edhe temen e manualeve

    tema ketu mbyllet

    flm

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 18-10-2011, 08:43:24
  2. Ndihme dreambox 500s
    By gezimi90 in forum Albanian / Shqip
    Replies: 3
    Last Post: 18-08-2011, 20:34:36
  3. Ndihme Dreambox 500s
    By gezimi90 in forum Albanian / Shqip
    Replies: 2
    Last Post: 07-12-2010, 14:35:10
  4. Question Clone dreambox 500S
    By apolo6 in forum French / Français
    Replies: 8
    Last Post: 26-02-2009, 00:50:02
  5. Dreambox 500S >>clone box detected...adios
    By tjsmatt in forum French / Français
    Replies: 9
    Last Post: 31-12-2008, 23:12:04

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •