UPC, Ziggo en FOXlife in teken Halloween

FOXlife presenteert, naast de Zombie walk door Amsterdam op 27 oktober, een speciale programmering rondom Halloween met nieuwe seizoenen van hitseries als True Blood en The Walking Dead.

In het weekend van 27 en 28 oktober staat de zender geheel in het teken van Halloween met marathons van The Walking Dead seizoen 1 en 2. Daarnaast zendt FOXlife op dinsdag 30 oktober afleveringen van de beste Simpsons Treehouse of Horror uit en een exclusief verslag van de FOX Amsterdam Halloween Parade & Party.


Ziggo, UPC en FOXlife in teken Halloween
Op 30 oktober zetten Ziggo en UPC hun evenementkanalen (kanaal 13 en 14 respectievelijk) open, zodat alle digitale abonnees gratis FOXlife ontvangen en kunnen genieten van de speciale Halloween-programmering. Net als voorgaande jaren is seizoen 3 van The Walking Dead dan ook On Demand verkrijgbaar bij UPC en ook bij Ziggo. De laatste aflevering van The Walking Dead seizoen 2 is te zien op dinsdag 30 oktober om 21.00, waarna FOXlife om 21.50 uur aftrapt met de première van aflevering 1 uit seizoen 3. Voorafgaand daaraan brengt de zender de beste afleveringen van The Simpsons Treehouse of Horror en om 20.30 uur een exclusief verslag uit van de FOX Amsterdam Halloween Parade & Party.


Geschreven door: Jan-Hein Visser