SBS6 wil tweede seizoen Sterren Springen

Ook volgend jaar storten bekende Nederlanders zich van de duikplank in het zwembad. Sterren Springen, de zaterdagavondshow van SBS, keert volgend jaar terug volgens Gerard Joling. "Ik kan niet zeggen welke maand of welke data, maar natuurlijk komt het terug", zei Joling, die blij is dat de spraakmakende show terugkeert. "Ik vind het heel leuk, heb het met zo veel lol en plezier gedaan."

Vorige maand zei Joling nog te twijfelen aan een vervolg op Sterren Springen, omdat BN'ers niet zouden staan te springen om mee te doen aan het programma. "Er zijn nogal wat ongelukjes gebeurd. Ik denk dat er geen hond is die nog van een duikplank wil springen", zei Joling destijds.


Tijdens het eerste seizoen van Sterren Springen, dat werd gewonnen door ex-soapie Liza Sips, belandden onder meer Emile Ratelband en Patty Brard in de lappenmand. Jody Bernal hield een geperforeerd trommelvlies en beschadigd slakkenhuis over aan een sprong, waarna hij twijfelde over zijn carrière. Inmiddels staat Bernal weer geregeld op het podium. [Radio.NL/Novum]