Caterina Migliorini, een Braziliaanse vrouw van 20, heeft haar maagdelijkheid via een online veiling verkocht voor 780.000 dollar (zoín 600.000 euro) aan een Japanner. De Rus Alexander Stepanov verkocht zijn maagdelijkheid ook maar voor hem werd slechts 3000 dollar geboden.

De Australische Virgins Wanted veiling is op initiatief van de Australische documentairemaker Justin Sisely die een documentaire over de ontmaagding maakt. De ontmaagding moet gebeuren op een vlucht tussen AustraliŽ en Amerika, om prostitutiewetgeving in beide landen te omzeilen. De daad wordt niet in beeld gebracht maar voor en na worden er wel interviews gehouden met Caterina.Voor het goede doel

Caterina ziet zichzelf niet als prostituee omdat het slechts om een eenmalige actie gaat. Wanneer je een foto maakt ben je niet meteen een fotograag zo stelt ze. Ze heeft aangegeven 90% van het bedrag aan een project te schenken dat huizen bouwt voor armen in BraziliŽ. De documentairemaker is verbaasd aangezien Caterina tegen hem te kennen heeft gegeven dat het een puur zakelijke motivatie was om deel te nemen. Ze zou hebben gezegd dat het voor haar een kans is om te reizen, deel uit te maken van een film ťn een bonus te ontvangen. Door de enorme publiciteit moet ze nu wel de schenking doen wil ze geen reputatieschade oplopen.

In onderstaande video presenteerde Caterina zichzelf voor de veiling: