Herman Hovestad wordt CEO van winkelketen Free Record Shop. Hij neemt de operationele leiding over van Hans Breukhoven, die aanblijft als voorzitter van de Raad van Bestuur. Breukhoven zal zich gaan richten op ontwikkeling, strategie, vastgoed en innovatie.

Hovestad was ooit directeur Europa van Dell, maar heeft ook gewerkt bij Philips als sales en marketing manager en directeur van Tennant.

Cees van Wijngaarden wordt verantwoordelijk voor Finance, ICT en Logistiek en volgt hiermee CFO Leen Saarloos op die de onderneming op 1 oktober heeft verlaten.

Serge Couvreur blijft binnen de Raad van Bestuur verantwoordelijk voor de commerciŽle aansturing van de gehele organisatie binnen de Benelux.

Free Record Shop Holding bevindt zich in een periode van herstructurering, zo meldt het bedrijf. Na sluiting van het hoofdkantoor in BelgiŽ in 2011 zijn de verschillende activiteiten van de Holding nu ondergebracht binnen het hoofdkantoor in Capelle aan den IJssel.

Grootaandeelhouder Hans Breukhoven opende zijn eerste filiaal op 15 oktober 1971 in Schiedam. In de loop der jaren is het aanbod steeds verder verbreed, van cdís naar games.