Horbird 13L Provider ID: 0030; elsi 0C: 5E A5 0C 7C 82 E5 27 A8
Thuajse t gjitha programet e drejtprdrejta sportive(duke perfshir "Kupn e Kampioneve", F1-in, ndeshjet e "Eliminatoreve t Evropianit 08" si dhe shum filma, etc.)kodifikohen me "seca".
Prshndetje!