The Women
20:30 - 22:45 op RTL8
Komedie (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 4.8 (10969 stemmen)
Met Meg Ryan, Annette Bening, Eva Mendes e.aIn het moderne New York waar alles draait om mode en styling heeft Mary Haines het helemaal voor elkaar. Ze heeft een prachtig landhuis, een rijke man die haar onderhoudt, een schattige dochter van 11 en een parttime baan bij haar vaders kledingbedrijf waar ze indrukwekkende ontwerpen maakt. Haar beste vriendin Sylvie Fowler leidt een ander leven om jaloers op te zijn. Ze is happy single, hoofdredactrice van een groot modemagazine, eigenares van een grote kast vol design kleding en een gerespecteerd stijlicoon. De hel breekt los wanneer Mary’s echtgenoot een affaire krijgt met de sensuele parfumverkoopster Crystal Allen , waardoor de vriendschap tussen Mary en Sylvie flink op de proef wordt gesteld. Ondertussen begint de hechte vriendengroep, waaronder supermama Edie Cohen en schrijfster Alex Fisher , ook hun eigen vriendschappen en relaties in twijfel te trekken.


Unbreakable
20:30 - 22:40 op Veronica
Fantasy (2000) uit Amerika
IMDB-rating: 7.2 (76994 stemmen)
Met Bruce Willis, Samuel L. Jackson, Robin Wright Penn e.aDavid Dunn is de enige overlevende van een ernstige treinramp. Een mysterieuze vreemdeling geeft een zeer vreemde verklaring over waarom David zonder ook maar een schrammetje aan het ongeluk ontsnapte. Het leven van David lijkt voorgoed veranderd.


Un papillon sur l'?ule
00:50 - 02:30 op TV5
Drama (1978) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.8 (195 stemmen)
Met Lino Ventura, Claudine Auger, Paul Crauchet e.aNa een lang verblijf op zee ontscheept Roland in Barcelona. In het hotel, in de kamer naast de zijne, probeert hij een stervende te helpen voordat hij wordt neergeslagen. Hij wordt wakker in een vreemde kliniek waar een zogenaamde arts hem ondervraagt over een koffertje dat hij zich niet herinnert...