Edwin Evers wil stoppen op hoogtepunt

Edwin Evers is niet van plan om een punt achter zijn radiocarrière te zetten op het moment dat het toch al onafwendbaar is. Dat vertelt de radiopresentator in Veronica Magazine. Evers wil zijn moment zelf kiezen. “Het beste is stoppen op je hoogtepunt, als de luistercijfers nog sky high zijn. We kunnen nog wel een tikje hebben, maar als het afloopt, dan ben je klaar. Ik hoop dat ik dat moment zelf kan bepalen en dat het niet wordt ingegeven, omdat mensen klaar met je zijn.“

Dat moment komt een keer en dat is niet zo erg, zegt Evers. “Je hebt het niet helemaal zelf in de hand. Ik denk dat mensen het in de gaten krijgen als je het niet meer met plezier doet en dan is het einde daar. Maar ik heb er nog heel veel lol in hoor! Ik ben ook nog zo jong.”

De radioster wil nog iedere jaar het maximale resultaat behalen. “Ja, dat moet. Het mag niet middelmatig zijn. De insteek is om elke dag iets leuks te maken, maar je denkt ook wel eens: de volgende dag gaan we het beter doen. Daar heb ik wel vrede mee.”