Daily Show ook in BelgiŽ te zien vanwege verkiezingen


In de aanloop naar de Amerikaanse verkiezingen zullen ook diverse Belgische zenders hun programmering hier op aanpassen. VTM nieuws verkast naar Washington en Acht brengt The Daily Show.

Op 6 november, de dag van de Amerikaanse verkiezingen, zal Het Nieuws voor VTM live vanuit Washington uitzenden om de kijker van de allerlaatste informatie te voorzien. Behalve op 6 november zelf is er ook op 7 november al vanaf de vroege ochtend extra nieuws op VTM. Ook de Vlaamse commerciŽle zender Acht doet een duit in het zakje en gaat The Daily Show van John Stewart speciaal uitzenden.


Comedy Central niet in Vlaanderen
Vanaf maandag 29 oktober is The Daily Show met de cynische presentator Jon Stewart, elke werkdag te bekijken tegen middernacht op Acht. Niemand verslaat deze verkiezingen zoals Jon Stewart en zijn, zoals het satirische programma het zelf omschrijft "Best F#@king News Team Ever!Ē. The Daily Show houdt op zijn geheel eigen komische wijze iedereen op de hoogte van de verkiezingen. Comedy Central zendt de dagelijkse show in Nederland al langer uit, maar deze zender is in Vlaanderen niet beschikbaar voor doorgifte.

Geschreven door: Jan-Hein Visser