'Tv-programma TV Kantine krijgt vervolg in bioscoop'

Carlo Boszhard en Irene Moors werken vol vertrouwen aan de financiering van de TV Kantine-film. In augustus was Boszhard nog pessimistisch over de financiering van de verfilming van het populaire tv-programma. Nu heeft hij goede hoop. "We investeren wel degelijk ook zelf in de film maar er moeten ook andere partijen komen", vertelt Boszhard aan tijdschrift 100%NL. "Dat gaat de goede kant op."

"Het script ligt nu bij een heleboel mensen die bepalen of ze er geld in willen steken." Er moet nog wel wat gebeuren aan de film. "Er zitten nog een paar haken aan ogen aan", aldus Boszhard. "De meeste karakters in een film zijn fictief, maar bij ons bestaan ze echt. Dus je laat Kim Holland niet zomaar overrijden door een tractor."


"De film gaat er zeker komen", zegt Moors over de verfilming van het populaire tv-programma op RTL4. "Maar niet voor 2014." In het tv-programma persifleren Carlo en Irene beroemdheden. De bedoeling is dat in de film diverse films worden geparodieerd.


Carlo en Irene werken eerst nog aan het vijfde seizoen van de TV Kantine, voor ze zich toeleggen op de film. "Carlo moet een keer Jan Smit doen, die heeft hij nog nooit gedaan." [Novum/Radio.NL]