CanalDigitaal heeft recent de pakketoverzichten op haar website geherstructureerd. Behalve een TopHD Brits pakket is er ook een alles in 1 top Brits pakket. Voorzien van de Triplesat schotel.
De Triplesat is de kleine schotel, die CanalDigitaal al langer aanbiedt en waarmee met de derde extra ingebouwde LNB ook de Britse zenders op de Astra 2 positie (28,2 graden oost) kunnen worden ontvangen. De aanbieder lijkt geen zorgen te hebben dat ontvangst van de Britse zenders met een dermate kleine schotel mogelijk zou kunnen wegvallen, zodra de Britse zenders op de nieuwe Astra 2F UK beam overschakelen.

Brits HD aanbod via schotel
CanalDigitaal gaat er dan ook van uit dat de ontvangst van deze satelliet in geheel Nederland uitstekend zal blijven, zoals dat ook voorheen via de speciale Astra 2D beam het geval was. Opmerkelijker is dat CanalDigitaal wel heel expliciet de ontvangstmogelijkheid van de Britse zenders aanprijst, terwijl die nog altijd officieel gezien uitsluitend voor ontvangst op de Britse Eilanden zijn bedoeld. CanalDigitaal heeft met het TopHD pakket een zeer groot HD-pakket met Sport1 HD, Film 1 HD, HBO1 HD en daarnaast ook onder anderen Channel 4 HD, ITV HD, NHK HD, BBC HD en BBC One HD. Alhoewel CanalDigitaal geen van deze Britse zenders zelf doorgeeft, is de mogelijkheid van ontvangst via de schotel de enige om in Nederland Channel 4 en ITV te kunnen bekijken.