Het jubileumconcert van de Zeeuwse popgroep BLF is zaterdag 3 november live voor alle Ziggo-abonnees te volgen via het tv-kanaal 11 in digitale zenderlijst van het kabelbedrijf.

BLF treedt in een uitverkocht Ziggo Dome volgepakt met 17.000 fans op. Het jubileumconcert wordt live en integraal door Ziggo via haar digitaal tv-netwerk uitgezonden. Het concert van BLF begint om 20.30 uur. Wie niet over digitale televisie van Ziggo beschikt, kan het concert ook via de internet livestream www.ziggo.nl/blf volgen.
Beleving belangrijk voor Ziggo
Beleving is een belangrijk aspect bij de door Ziggo geleverde diensten. Daarbij speelt muziek een essentile rol. Het past daarom in de Ziggo-strategie van beleving om het jubileumconcert van BLF live uit op een eigen tv-kanaal uit te zenden.

BLF bestaat twintig jaar
BLF bestaat twintig jaar. Het jubileumconcert is een mooi hoogtepunt in de geschiedenis van de Zeeuwse band. Een geschiedenis waarin een stel vrienden die repeteerden in een oude schuur uitgroeide tot n van de meest populaire groepen in Nederland. In de Ziggo Dome komen alle hits van de afgelopen twintig jaar voorbij.