Q-music en Stichting Kerstboom starten Q-kerstkado actie

Q-music en Stichting Kerstboom, de organisatie van ‘De Grootste Kerstboom’ ter wereld, slaan de handen ineen om tijdens de kerstperiode kado’s in te zamelen voor het goede doel. Hiermee geeft Q-music, samen met haar luisteraars, een vervolg aan de inzamelingsactie in 2011. Met de hulp van alle Nederlanders willen beide partijen een kerst kado geven aan mensen die het niet breed hebben.

Van 7 tot en met 20 december kan iedereen kado’s opsturen of afleveren bij ‘De Grootste Kerstboom’ in IJsselstein.


Vorig jaar zamelde Q-music al meer dan 15.000 kerstkado’s in voor Voedselbanken in Nederland. Dit jaar wordt de actie niet alleen via radio gevoerd. Door een samenwerking met de Stichting Kerstboom in IJsselstein worden de kado's dit jaar verzameld onder de grootste kerstboom ter wereld: de verlichte zendmast van IJsselstein.


Op vrijdag 7 december wordt de actie tijdens het radioprogramma “Van Inkel In De Middag” feestelijk geopend met de ontsteking van de 120 lampjes in de enorme zendmast van IJsselstein. De inzamelingsactie zal symbolisch worden afgesloten op donderdagavond 20 december. De daaropvolgende dagen worden de verzamelde kerstkado’s verspreid via diverse goede doelen en krijgen zo een plek onder de kerstboom bij duizenden gezinnen thuis. [Radio.NL]