In Amerika kent vrijwel iedereen de legendarisch televisiereeks Dark Shadows. De hieruit voortkomende film is nu in Nederland op DVD en Blu-ray in de winkel verkrijgbaar. Warner Bros. Home Entertainment hier grote verwachtingen van.

In de film Dark Shadows spelen Johnny Depp en Eva Green de hoofdrollen. Verder bestaat de sterrencast onder meer uit Michelle Pfeiffer, Helena Bonham Carter, Chloe Grace Moretz en Jonny Lee Miller. Nadat Barnabas Collins (Johnny Depp) het hart van de heks (Eva Green) breekt, wordt hij twee eeuwen lang levend begraven. Wanneer Barnabas in 1970 ontwaakt moet hij zich aanpassen aan de moderne wereld, en zijn familiebedrijf van de ondergang zien te redden.
Grote publiciteitscampagne
Dat Dark Shadows voor Warner Bros. Home Entertainment een belangrijke release is blijkt wel uit de grote publiciteitscampagne dat het mediabedrijf is begonnen. Daarbij speelt de Dark Shadows app een belangrijke rol. Deze app kunnen bezitters van internetblogs op hun website plaatsen en kans maken op verschillende prijzen. Natuurlijk maakt de bezoeker van de blog kan op prijzen en wordt men ge´nformeerd over de DVD en Blu-ray release van Dark Shadows.