Arrow Jazz FM gaat verder onder een nieuwe naam. SubLime FM is op alle oude Arrow Jazz kanalen te ontvangen, kent een iets breder format maar met oud gedienden.

Met een frisse groene lime als logo benadrukt SubLime FM haar nieuwe en verfrissende zender die Jazz, Latin en Lounge muziek zal brengen. De swinging sounds worden afgewisseld met prikkelende informatie die zowel serieus van aard is, maar soms ook onbezorgd. SubLime FM wil betrokken zijn bij de wereld en onze planeet. Breed geīnteresseerd en onbevooroordeeld.


Unieke internet player
SubLime FM wil toegankelijker geworden voor een grotere groep luisteraars en streeft naar een marktaandeel van twee procent. De nieuw aangestelde Directeur Petra Beyer: "We gaan door op de ingeslagen weg om de zender verfrissender en dynamischer te maken. Daarnaast bouwen we verder aan een echte lifestyle zender voor luisteraars die actief betrokken zijn bij de zender. We hebben daartoe onder andere een unieke internet player geīntroduceerd. Via www.SubLimefm.nl kunnen luisteraars onze muziek beoordelen. Die informatie gebruiken we voor onze verdere programmering. De player is bovendien gekoppeld aan Facebook zodat alle luisteraars hun favoriete SubLime FM track kunnen delen."


Candy Dulfer, Jules Deelder, DJ Maestro
De zender blijft te ontvangen op alle FM frequenties van Arrow Jazz, onder meer via 89.7, 90.5 en 90.7 FM en daarnaast via kabel, satelliet en alle andere aanbieders en platformen waar Arrow Jazz was te horen. De nieuwe zender wil een een gepresenteerde ochtendshow gaan brengen, maar zoekt daarvoor nog een DJ. Gepresenteerde programma's en specials die er waren blijven. Het gaat daarbij om de programma's van onder anderen DJ. Maestro, Jules Deelder (DeeldeRadio) en Candy Dulfer en natuurlijk de Soul Show met Ferry Maat. De volledige programmering is op http://www.sublimefm.nl/programmering/ te vinden.

Geschreven door: Jan-Hein Visser