Niet alleen de traditionele platenzaak heeft het moeilijk in deze tijd. MusicFromNL, één van de grootste online muziekplatforms van Nederland, is op zoek naar een nieuwe eigenaar met passie voor Nederlands muziektalent. MusicFromNL is een website spreciaal voor muzikanten en muziekliefhebbers. MusicFromNL zoekt vóór 1 december naar serieuze gegadigden.

Eigenaar en oprichter Arjen van der Straaten: “MusicFromNL is een redelijk gezond bedrijf. Onze website wordt jaarlijks door miljoenen muziekliefhebbers bezocht. Door de crisis en de veranderende markt hebben we de laatste jaren flink moeten bezuinigen en ons personeelsbestand in moeten krimpen, waardoor er te weinig ruimte is om te investeren in onze ambities.


Na bijna 15 jaar aan MusicFromNL gewerkt te hebben, ben ik toe aan een nieuwe uitdaging. Omdat we bereid zijn onder gunstige voorwaarden te verkopen, heb ik goede hoop dat er binnenkort een nieuwe, ambitieuze en energieke eigenaar komt die het ontdekken en promoten van goede muziek in Nederland zal voortzetten." [Radio.NL]