Bijna 4 miljoen zien laatste keuzemomenten BZV

De twee laatste keuzemomenten in Boer Zoekt Vrouw trokken zondag 3,970 miljoen mensen naar Nederland 1. Daarmee was het kijkcijfermonster opnieuw het meest bekeken programma van de avond. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Boer Henk en boer Martin maakten in de tiende aflevering kenbaar met welke vrouw ze het serieus willen gaan proberen. In de volgende aflevering is te zien hoe de boeren met hun partners op een korte citytrip gaan.

Het meest bekeken alternatief voor Boer Zoekt Vrouw was Wegmisbruikers met 731.000 kijkers op SBS 6. Direct daarna noteerde Alberto Stegemans Undercover in Nederland 973.000 kijkers, opnieuw de hoogste score voor een niet-Nederland 1-programma op zondag prime time.

Undercover moest concurreren met de TROS TV Show, dat direct na Boer Zoekt Vrouw 2,4 miljoen kijkers noteerde en daarmee de nummer twee op prime time was. De nummer drie was Studio Voetbal met 1,1 miljoen kijkers.

RTL 4 kwam op prime time niet verder dan 708.000 kijkers voor Luchtpolitie. Daarna zette Undercover Boss een dramatische 412.000 kijkers neer.

So You Think You Can Dance op RTL 5 scoorde 604.000 kijkers.