iPhone en iPad ook buitenshuis verzekerd bij ABN AMRO

Bij ABN AMRO hebben ze iets handigs. Het is nu mogelijk om een inboedel- verzekering met buitenshuisdekking af te sluiten, en dat betekent dat waardevolle spullen als de iPhone of iPad nu ook onderweg goed verzekerd zijn. Dat heeft ABN AMRO laten weten. ABN AMRO verwacht dat er veel behoefte is aan zo’n dekking. “Juist buiten de deur gebruikt u veel van uw meest dure en kostbare spulletjes. Denk maar eens aan uw mobiele telefoon, uw laptop of tablet of uw sieraden“, legt ze uit.

De buitenhuisdekking is een aanvullende dekking die men naast de inboedelverzekering afsluit. Het is mogelijk om spullen tot maximaal 7.000 euro per categorie verzekeren. Daarbij kan men ook denken aan muziekinstrumenten, foto- en filmapparatuur en sportspullen.

Iedereen die voor 11 november een inboedelverzekering afsluit, krijgt voor nog geen acht euro een zonne-energie oplader mee. “Handig om uw telefoon overal op te laden op een duurzame manier.”

De inboedelverzekering met buitenhuisdekking is af te sluiten via abnamro.nl/inboedel. Uiteraard kan men ook bellen met 0900-0024 (€ 0,10 per min) of langs komen bij een van de ABN AMRO kantoren.