Nieuwe verrassingszenders Ziggo

Alle Ziggo abonnees kunnen de komende drie maanden kennismaken met vijf nieuwe verrassingszenders. Het gaat om Cultura 24, 192 TV, RTL Telekids, Travel en Eurosport 2.

De genoemde zenders staan in november, december en januari open voor iedere Ziggo abonnee met een Alles-in-1 Plus- of Extra-pakket. Deze zenders zijn normaliter alleen in het TV Plus en TV Extra aanbod te verkrijgen. Uiteraard dient de Ziggo abonnee daarvoor wel over een digitale ontvanger te beschikken.


Hoogtepunten 192 TV, Cultura 24 en RTL Telekids
192TV neemt de kijker mee terug naar de jaren 1960-1974. Een highlight op de zender is er tussen kerst en de jaarwisseling. Dan worden drie middagen lang de grootste hits uit de jaren '50, '60, '70 en '80 op een rijtje gezet door 192TV, met vele gasten, onder wie diverse artiesten en dj’s uit het zeezendertijdperk. Cultura24 zendt eind november een aantal prachtige opera’s uit. Zoals Roméo et Juliette van regisseur Charles Gounod. Het beroemde liefdesverhaal van Shakespeare speelt zich dit keer niet af in Verona, maar tijdens de oorlog in Bosnië. RTL Telekids zal tussen 10 november en 5 december elke schooldag De Club van Sinterklaas - De grote Onbekende uitzenden.

Geschreven door: Jan-Hein Visser