Jubileumeditie Top 2000 In Concert


Acda en de Munnik, Alain Clark, Trijntje Oosterhuis, Gers Pardoel, Paskal Jakobsen, Ruth Jacott, Veldhuis & Kemper, George Baker, Jan Keijzer en Annie Schilder, Boudewijn de Groot en Nick & Simon zijn toegevoegd aan de line up van Top 2000 In Concert tijdens het muzikale Oud & Nieuw-feest op Radio 2 en bij de NTR op Ned 3. De presentatie is in handen van Xander de Buisonjé.

Eerder werd al bekend dat Marco Borsato, Lee Towers, Anita Meyer, VanVelzen, Glennis Grace, Rob de Nijs, Waylon en Ilse DeLange optreden. De artiesten spelen allen een eigen lied uit de Radio 2 Top 2000. Het concert wordt dinsdag 4 december in Claus Event Center in Hoofddorp opgenomen.


Ron Stoeltie, Manager Evenementen van Radio 2: "Het is mooi om te zien dat de artiesten graag mee werken aan dit prachtconcert. De crème de la crème van de Nederlandse muziekwereld komt langs en brengt een eigen nummer uit Top 2000. Er zijn geen concerten of festivals waar je op één avond dit hele scala aan artiesten aan je voorbij ziet trekken. Zij zijn ook het bewijs dat het goed gaat met het Nederlandse product in de Top 2000.”


Top 2000 In Concert wordt even voor middernacht op 31 december gelijktijdig uitgezonden op Radio 2 en op Nederland 3.


Radio 2 Top 2000
De Top 2000 is het grootste radio- en muziekevenement van Nederland. De lijst van tweeduizend platen wordt jaarlijks samengesteld door het publiek en uitgezonden van Eerste kerstdag tot en met oudejaarsavond op Radio 2. De Top 2000 live beleven kan bij Beeld en Geluid in Hilversum. [Radio.NL]