Bob le flambeur
14:00 - 15:40 op TV5
Misdaad (1956) uit Frankrijk
IMDB-rating: 7.8 (4681 stemmen)
Met Isabelle Corey, Daniel Cauchy, Roger Duchesne e.aBob is een ex-crimineel die de kost verdient als gokker. Hij wordt verliefd op Anne. Als hij zijn geld verliest bij het gokken, zet hij een plan op touw om in het casino in te breken. Tijdens de voorbereiding van het plan raakt hij Anne kwijt aan een jongere handlanger.


Assepoester
15:30 - 16:55 op NED3
Familiefilm (2010) uit Duitsland
IMDB-rating: 4.8 (18 stemmen)
Met Emilia Schüle, Max Felder, Simone Thomalla e.aVariant op het beroemde volkssprookje Assepoester van de gebroeders Grimm. In deze versie komt de prins Leonhard (Felder) undercover bij de stiefmoeder Therese (Thomalla) op bezoek, om haar dochter voor het bal uit te nodigen. Stiefdochter Assepoester (Schüle) wordt heimelijk verliefd op de diender en probeert ook op het feest te geraken...


Grown Ups
20:30 - 22:35 op RTL5
Komedie (2010) uit Amerika
IMDB-rating: 5.8 (82328 stemmen)
Met Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock e.aGROWN UPS is een komedie over 5 vrienden die als kind samen basketbal speelden. Na vele jaren komen ze opnieuw samen bij het overlijden van hun basketbalcoach uit hun kindertijd. Samen met echtgenotes en kinderen brengen ze het weekend van 4 juli samen door in het huis aan het meer waar ze vele jaren voordien hun eerste en enige kampioenschap vierden. Ze nemen de draad terug op en ontdekken dat ouder worden niet persé synoniem staat voor 'volwassen worden'...


Dragonball Evolution
20:30 - 22:10 op RTL7
Actie (2009) uit Amerika
IMDB-rating: 3.1 (34762 stemmen)
Met Justin Chatwin, Yun-Fat Chow, Emmy Rossum e.aGoku (Justin Chatwin) gaat op reis om Master Roshi (Chow Yun-Fat) te vinden en de zeven mystieke Dragon Balls te verzamelen voordat de kwaadaardige Lord Piccolo (James Marsters) dit doet. Op zijn reis komt hij Bulma (Emmy Rossum) tegen die hem helpt met zijn missie. Als ze bij Roshi aankomen, wordt hij niet hartelijk ontvangen maar moet hij tegen Roshi vechten. Roshi ontdenkt al snel dat Goku de kleinzoon is van Son Gohan (Randall Duk Kim) en traint hem daarom om hem voorbereiden op het ultieme gevecht tegen Lord Piccolo.


Trapped
20:30 - 22:40 op RTL8
Misdaad (2002) uit Amerika
IMDB-rating: 6 (8528 stemmen)
Met Charlize Theron, Courtney Love, Stuart Townsend e.aJoe Hickley denkt dat hij een geweldig plan heeft: een rijk kind ontvoeren, het kind 24 uur vasthouden en de moeder onder controle houden terwijl de vader die op reis is het losgeld betaalt. Het gaat echter niet allemaal zoals gepland wanneer hij de Jennings-familie uitkiest voor zijn plan: hun dochter Abby heeft last van astma, en de Jenningsjes ontdekken meer dan Hickley wil dat ze weten.


D-War
22:10 - 23:50 op RTL7
Actie (2007) uit Zuid-Korea
IMDB-rating: 3.8 (10738 stemmen)
Met Jason Behr, Amanda Brooks, Robert Forster e.aVijfhonderd jaar geleden vocht de Koreaanse krijger Haram met Imoogi serpent Buraki, een 200 meter lang mythisch monster, om zijn geliefde, Narin, te redden. Nu zijn de Imoogi terug op aarde en verwoesten zij Los Angeles. Verslaggever Ethan Kendrick wordt ingeschakeld om de zaak te onderzoeken. Hij komt erachter dat Sarah Daniels hem hierbij zal moeten helpen.


Mr. Deeds
22:35 - 00:25 op RTL5
Komedie (2002) uit Amerika
IMDB-rating: 5.5 (30571 stemmen)
Met Adam Sandler, Winona Ryder, John Turturro e.aWanneer de pizzeria-eigenaar Longfellow Deeds een groot mediabedrijf van zijn oom erft, begint hij al snel zijn eigen , vreemde ideëen door te voeren in het bedrijf. Een journaliste uit New York wordt op pad gestuurd om een verhaal over hem te schrijven.


The Ring
00:15 - 02:00 op BBC1
Horror (2002) uit Amerika
IMDB-rating: 7.2 (66970 stemmen)
Met Naomi Watts, Martin Henderson, David Dorfman e.aEen mysterieuze videoband richt een ware slachting aan onder een groepje tieners. Iedereen die de video kijkt, krijgt een telefoontje met de mededeling dat hij of zij nog maar een week te leven heeft. De jonge reporter Rachel gaat op onderzoek uit, maar nadat zij samen met haar zoontje de band bekijkt, raakt ze verwikkeld in een race tegen de klok.