Eredivisie Live Go bij KPN verwacht


De mobiele streamingdienst Eredivisie Live Go van het voetbalbetaalkanaal Eredivisie Live is vanaf medio december ook bij KPN Interactieve TV beschikbaar. Dat heeft serviceprovider Tweak bekend gemaakt.

Tweak maakt voor een gedeelte van haar klantenbestand gebruik van tv- en radiodiensten van KPN en geeft hierdoor het zenderaanbod van KPN Interactieve TV in zijn geheel door. Door de aankondiging van Tweak is het vrijwel zeker dat KPN ook haar eigen Interactieve TV-klanten de streamingdienst Eredivisie Live Go gaat aanbieden.

Eredivisie Live wordt duurder
Tweak verwacht dat Eredivisie Live Go vanaf 15 december voor al haar klanten die van het KPN Interactieve TV-platform gebruik maken beschikbaar komt. Een maand later op 15 januari wordt het maandelijkse abonnement op Eredivisie Live van 15,25 naar 17,50 per maand verhoogd. Ook hiervoor geldt dat deze prijsverhoging ook KPN Interactieve TV-klanten gaat gelden.


Ziggo eerste aanbieder
Ziggo was in Nederland de eerste tv-aanbieder die de mobiele streamingdienst Eredivisie Live Go aan haar Eredivisie Live-abonnees aanbod. UPC heeft aangekondigd Eredivisie Live Go te gaan aanbieden maar heeft hier nog geen concrete datum voor bekendgemaakt.


Geschreven door: Jarco Kriek