Results 1 to 4 of 4

Thread: Technomate TM600 No Internet

  1. #1

    Technomate TM600 No Internet

    Hi Guys,
    Just plugged my receiver into the router and apparently I have no internet connection. Tested all connections and all is fine but the screen shot tells me that there is No Internet Connection against the static IP address....
    any ideas ?

  2. #2

    Re: Technomate TM600 No Internet

    same problem here....did you ever get this resolved ?

  3. #3
    Moderator TV_LICENCE's Avatar
    Join Date

    Re: Technomate TM600 No Internet

    I thought you sorted it

  4. #4

    Re: Technomate TM600 No Internet

    not yet. looking for firmware update for the TM600 which apparently fixes the " No Internet Connection " issue

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 20-03-2011, 12:33:39
  2. new ur image for tm600
    By goldeneagle in forum Technomate
    Replies: 0
    Last Post: 29-04-2010, 23:56:36
  3. tm600
    By glic83 in forum Technomate
    Replies: 0
    Last Post: 31-03-2010, 18:53:25
  4. missing channels on TM600 with sky card
    By sonofdan in forum General Discussions: Cams
    Replies: 0
    Last Post: 22-03-2010, 13:32:38
  5. Replies: 2
    Last Post: 29-11-2009, 22:00:38

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts