Sinterklaasradio bij UPC en Ziggo


De goedheiligman moet nog de eerste stappen op Nederlandse bodem zetten maar bij Ziggo is de Sinterklaasperiode al begonnen. Het radiostation Sinterklaasradio is namelijk weer te beluisteren.

Sinterklaas Radio gaat nog door nadat Sinterklaas Nederland op 6 december heeft verlaten. Sinterklaas Radio is van 10 november tot 9 december voor alle abonnees van Ziggo digitaal via het voorkeuzekanaal 860 te beluisteren. Op Sinterklaasradio kan men continu naar Sinterklaasliedjes luisteren. Vanaf 9 december neemt Kerstradio op hetzelfde voorkeuzekanaal het stokje van Sinterklaasradio over.

Latere start bij UPC
UPC zet vanaf 22 november het digitale radiokanaal 41 voor seizoengerichte muziek in. Bezitters van de Horizon mediabox of die via de televisie van een CI-module gebruik maken kunnen dit radiokanaal op voorkeuzekanaal 841 vinden. Vanaf 22 november tot en met 6 december kan met op dit digitaal radiokanaal naar Sinterklaasradio luisteren. Daarop volgt tot en met 30 december Kerstradio. Het jaar op het seizoengerichte radiokanaal wordt van 31 december tot en met 2 januari afgesloten met Nieuwjaarsradio. UPC-mediawoordvoerder Ronald Sutmuller laat Totaal TV weten het seizoengerichte radiokanaal door radio-aanbieder Music Choice wordt verzorgd.


Geschreven door: Jarco Kriek