Paul de Leeuw blijft onder het miljoen
Paul de Leeuw ziet zijn gloriedagen steeds verder achter zich liggen. Ook zijn nieuwe show Langs De Leeuw is geen kijkcijferhit, met zaterdag ‘slechts’ 886.000 kijkers voor de derde aflevering. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. De Leeuw verliest meer dan de helft van de kijkers van het Achtuurjournaal, dat direct voor zijn programma nog ruim 2 miljoen kijkers scoorde. Ook het programma erna, Ik Vertrek, was met ruim 1 miljoen kijkers meer in trek.

Nederland 1 heeft het op zaterdagavond moeilijk, vanwege de tv-hits op RTL 4. Ik Hou Van Holland was het meest bekeken programma van de avond met 2,1 miljoen kijkers, overigens wel de laagste score van het jaar voor dat programma.

De nummer twee was het Achtuurjournaal en de nummer drie was Wendy van Dijks Ushi & The Family, dat met ruim 1,6 miljoen kijkers slechts licht inleverde ten opzichte van de première van vorige week.

De SBS 6-zaterdag blijft weinig succesvol. Ook ditmaal trokken Junior MasterChef (255.000), Van Je Vrienden Moet Je Het Hebben (419.000), Komt Een Man Bij De Dokter (514.000) en Show Me The Money (405.000) weinig kijkers.