Dr T and the Women
20:30 - 23:00 op RTL8
Komedie (2000) uit Amerika
IMDB-rating: 4.7 (8258 stemmen)
Met Richard Gere, Helen Hunt, Farrah Fawcett e.aGynaecoloog Sullivan Travis heeft zowel zakelijk als privé veel succes bij vrouwen en daardoor raakt hij overwerkt. Een week voor het huwelijk van zijn dochter wordt zijn vrouw kinds, zijn schoonzus trekt met haar drie kinderen bij hem in en dochter Connie beweert dat haar zus Dee Dee een relatie heeft met het bruidsmeisje.


Never Back Down
20:30 - 22:50 op Veronica
Actie (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 6.3 (43978 stemmen)
Met Sean Faris, Amber Heard, Cam Gigandet e.aJake Tyler is een rebelse tiener die samen met zijn familie naar Florida verhuist, omdat zijn jongere broer daar een professionele tenniscariëre begint. In zijn vorige woonplaats was Jake een sterspeler in zijn football team, maar in zijn nieuwe woonplaats is hij een buitenstaander met geen goede reputatie. Als hij door zijn klasgenoot Baja wordt uitgenodigd op een groot feest lijkt Jake een kans te krijgen om misschien een beetje in te burgeren en vrienden te maken. Eenmaal op het feest word Jake vernederd door Ryan McCarthy in een gevecht waar hij tegen zijn zin in is verwikkeld. Na deze vernedering maakt hij kennis met een andere klasgenoot die hem vertelt over vechtclub waar ze de sport Mixed Martial Arts beoefenen. Jake is erg nieuwsgierig en gaat op zoek naar de vechtclub waar hij Jean Roqua ontmoet. In eerste instantie is deze niet geinteresseerd in Jake, maar na een tijdje neemt hij hem toch onder zijn hoede en leert hij Jake de kneepjes van het vak.


Bob le flambeur
00:55 - 02:40 op TV5
Misdaad (1956) uit Frankrijk
IMDB-rating: 7.8 (4681 stemmen)
Met Isabelle Corey, Daniel Cauchy, Roger Duchesne e.aBob is een ex-crimineel die de kost verdient als gokker. Hij wordt verliefd op Anne. Als hij zijn geld verliest bij het gokken, zet hij een plan op touw om in het casino in te breken. Tijdens de voorbereiding van het plan raakt hij Anne kwijt aan een jongere handlanger.


Shine
01:00 - 02:40 op BBC1
Biografie (1996) uit Australië
IMDB-rating: 7.6 (19034 stemmen)
Met Geoffrey Rush, Justin Braine, Sonia Todd e.aDavid Helfgott lijdt erg onder de strenge opvoeding van zijn vader, maar wordt ontdekt als pianotalent en gaat in Londen muziek studeren. De slechte relatie met zijn vader heeft ook daar nog steeds grote invloed op zijn leven, totdat hij verliefd wordt.